• kaffeä­lskare­n
    Äldre 12 Jan 22:58
    7661 visningar
    14 svar
    14
    7661

    Tips på Guldsmed i Göteborg

    Jag kan bara ge ros till nordstansguld. Trevliga och lyssnar på vad man säger. Ringen skulle vara klar i slutet på mars men den var klar för ett par veckor sedan ) jag blev mer än nöjd! Jag skulle våga mig på att rekomendera dem till andra.

  • kaffeä­lskare­n
    Äldre 18 Jan 12:52
    #11

    Getingen: Jag gjorde min solitärring hos Nordstan, och det beror ju dels på om du köper diamant via dem eller om du tar med en egen, om du har eget guld att lämna in, och vad det är för skena du vill ha. Eller om de ska göra en helt ny ring från skratch.


    Vi köpte diamant från dem, vi valde att använda en likadan (fast smalare) skena som förlovningsringen. De gjorde fattningen som jag ville ha den, jag fick se när de hade gjort fattningen och vara med och passa in den på skenan. Visst det blev kanske 1000-2500 dyrare att köpa allt genom dem men vi tyckte att det var värt, istället för att köpa olika delar här och var för att sedan lämna in allt. När jag sedan tittat runt på andra ställen på vad priset ligger för en snarlik ring med en sten av samma kvalité så har vi ändå fått ett bra pris


    Observera att detta är vår uppfattning så det finns säkert de som tycker annorlunda.

Svar på tråden Tips på Guldsmed i Göteborg