• Hanna0­5
    Äldre 12 Sep 08:34
    826368 visningar
    2012 svar
    +1
    2012
    826368

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Här kan ni gärna lägga upp bilder på allt pyssel ni hunnit med & ska göra inför den stora dagen. Behöver stor inspiration nu! :))

  • Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)
  • Kattug­glan
    Äldre 14 Mar 20:45

    Våra "boka-datumkort" som skickades ut för några veckor sedan. Temat kommer att vara dans, därav steganvisningarna (tango). Korten skrevs ut med min pappas skrivare i svartvitt och sedan skrev och ritade jag dit det röda. När vi skrev på korten så valde jag att det skulle bli i bokstavsordning och hans namn råkar komma före mitt i alfabetet, plus att jag rent ljudmässigt tycker att det låter bättre om man säger våra namn i den ordningen.
  • Äldre 15 Mar 12:19

    Såhär blev mina skor till sist. Ett par tråkiga sköna svarta skor, blev ett par blåa glitter supersnygga skor. Fyra lager textilfärg och ett lager glitter och jag är nöjd :)

  • Äldre 17 Mar 15:19

    Dags att bidra med lite pysselilder. Det har varit intensiva dagar sedan sambon friade den 3 februari:) Temat är vitt, lila och silver.

    Inbjudningskorten. Hade idén klar sedan väldigt länge och nu blev den verklighet med hjälp av vår toastmadame.


    Servettringar av ståltråd och tjeckiska glaspärlor.


    Vimplar av IKEAs billiga spetstyg och vitt bomullsband.

  • Äldre 17 Mar 15:47
    meandmylove skrev 2014-03-03 23:02:36 följande:

    Grafittifärgen håller bra! Kanske inte hållbart i längden i diskmaskin osv men absolut för en gång. Har inte provsprayat då färgerna redan är sprayade på burken. Ska testa i veckan!


    Vill gärna veta hur det blev! Sprayade du på insidan eller utsidan? 
    Funderade på att ta IKEAs Galej, värmeljushållare och spraya i koppar. Men funderar på hur det blir om jag sprayar inuti. Då ser man det genom glaset.... 
  • Äldre 19 Mar 12:35

    Efter mycket pyssel är våra inbjudningar klara Dessa ska skickas i kuvert vikta av samma strukturtapet som sitter på utsidan av korten (under det blå pappret),. Kuverten försluts med ett sigill med samma monogram som i nedre högra hörnet i bild 3 (syns lite dåligt då det stämplat i silver som blänker litegrann, men det är ett H och G i samma font som våra namn i inbjudan).

  • Äldre 23 Mar 11:46

    Här är den jag sytt.. Den andra var modell bild

  • Äldre 2 Apr 21:37

    Början på våra "placeringskort". Jag ska bara göra servettringar att fästa dem i också. Sen kommer jag sätta i kort på gästerna som jag ehm, lånat från allas facebook och så. :D

     

  • Äldre 2 Apr 21:40


    Stämplade på våra inbjuningskort med stämpeldyna och kit från Panduro. Kommer använda samma teknik till vigsel-påsarna som våra gästern ska få. :)

     
  • Äldre 7 Apr 20:48
    Strutar till godis och snacks

    Presentlåda (namnet ska stå i hjärtat)


    Drinkmenyer
  • Äldre 7 Apr 20:50

    Framsida drinkmeny

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)