• Hanna0­5
    Äldre 12 Sep 08:34
    828235 visningar
    2012 svar
    +1
    2012
    828235

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Här kan ni gärna lägga upp bilder på allt pyssel ni hunnit med & ska göra inför den stora dagen. Behöver stor inspiration nu! :))

  • Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)
  • Äldre 15 Feb 14:20

    Här kommer lite test pyssel som jag gjorde idag. Tanken är att glasburken med ettiket och sugrör ska vara till välkomstdrinken men då med nya burkar och varje gästs namn på ettiketerna.
    Och i "vasen" ska där givetvis vara något annat än en slokande alla hjärtans dags ros :)

    Vad tycker ni? Ser det allt för "hemmagjort" ut? Feedback tack, bra som dålig!






     
  • Äldre 15 Feb 15:33
    Petraksa skrev 2014-02-15 14:20:04 följande:
    Här kommer lite test pyssel som jag gjorde idag. Tanken är att glasburken med ettiket och sugrör ska vara till välkomstdrinken men då med nya burkar och varje gästs namn på ettiketerna.
    Och i "vasen" ska där givetvis vara något annat än en slokande alla hjärtans dags ros :)

    Vad tycker ni? Ser det allt för "hemmagjort" ut? Feedback tack, bra som dålig!
    Drinkburkarna var super fina med snygga sugrör, var har du köpt dem?

    Lite feedback:
    Jag tror att det blir snyggare om du har ett mycket bredare (ca 4 cm) spetsband runt ljusen.
    Jag tycker att bandet ser konstigt placerat ut på vasen, kan det bli snyggare om man knyter det runt halsen?

    Annars såg det jätte fint ut.

     
  • Äldre 15 Feb 16:14


    Nu har även jag gjort en "kort-låda" :)
    Lådan köpte jag på Åhlens för 29 kronor och sen har jag pyntat den med spetsband och jutesnöre. Arkivbladen har jag skrivit ut och klippt till själv... Skall nu bara fylla upp den med kort :)

  • Äldre 15 Feb 16:58

    Hej :) Har kikat runt lite och tänkte be er om förslag . Vårt tema ska vara film , tänkte ha biobiljett som placeringskort , frågan är vad vi ska ha för hållare , pysslar gärna själv men det får inte bli för dyrt. Har inte bestämt dukning än men vill gärna ha en färg som går igen oxå kkse både på inbjudning och dukning. Tyckte förslaget med virkade dukar som man doppar i sickerstärkelse lät gulligt , då skulle man kunna ha rosa band runt ? Att ha ljus i alltså , och typ discokulor som nån gjorde till barnkalas ? Då blir temat silver, rosa och spets/ virkat ? Too much ? Behöver verkligen hjälp !!! Det viktiga är film tema och det känns som man följer det med diskokulor och massa ljus på borden ?

  • Äldre 15 Feb 17:40

    Har gjort första utkastet på hur designen på våra inbjudningskort kommer att vara. Vårt tema som ni säkert förstår är vitt och orange. För att få med all information om tips på hotell, spotifylista som de ska lägga in musik på m.m. så tänkte vi ha små tags som man kan skriva på fram och baksidan. Dessa ska jag skriva förand på men på de vita rutorna blir datorskrivna för att det ska gå lite snabbare att göra.




  • Äldre 16 Feb 12:52

    Hej.
    Tänkte våga mig på att fråga vad ni anser om denna "spara datumet" iden jag har.
    Bilden ska föreställa en magnet och texten ska vikas över. Runt sedan tänkte jag knyta ett grått sammetsband som jag sedan sticker ned en liten fasanfjäder i.
    Tänkte fråga er lite vad ni anser (Har tittat igenom hela tråden och känner att är det någon som har bra smak när det gäller pyssel så är det ni ;) ) Tänkte köpa atiraljerna till det hela i veckan.



     
  • Äldre 16 Feb 13:21

    E och À : jättefint! Men jag skulle nog ändra " fick mitt hjärta att gråta av kärlek". Meningen är att det ska låta poetiskt och vackert, det förstår jag ;) Men helt ärligt så började jag skratta lite åt meningen *sorry*. Jag tänkte så här: Var det du eller ditt hjärta som grät? Grät ditt hjärta verkligen av kärlek? Eller var det du som grät av lycka? Jag förstår att du vill att meningen ska vara romantisk, men blir det romantiskt eller komiskt om man slår sockersöta knutar på meningen? Jag vill inte kritisera, jag vill bara vara ärlig i syfte att ge lite råd. Varför inte skriva " fick mig att gråta av lycka"

  • Äldre 16 Feb 14:31

    Förstår precis vad du menar och ska ändra det. Tack så hemskt mycket för hjälpen :D

  • Äldre 16 Feb 14:34

    Bliev det bättre såhär?



     
  • Äldre 16 Feb 14:37

    Jag kanske ska ändra "det" till "något med..


Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)