• Äldre 10 Feb 12:41
    832531 visningar
    2012 svar
    2012
    832531

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Nettis1985 skrev 2014-02-08 21:07:23 följande:
    Vad roligt att se att man kan sitta så många vid honörsbordet, jag har varit så kluven kring just den biten. Så tack för den visade bilden av er placering :D Maddox skrev 2014-02-08 19:32:19 följande:Nu så kunde jag ladda upp =).Har lagt i servetterna i servetthållarna nu med och det blev bra så det känns toppen =)
    Bröllopsplanering
    Ehm, vi kommer vara 18 st vid honnörsbordet..detta är föräldrar, syskon med respektive, våra två toastmasters (varav en av dom är min bror) och brudtärnan. Men vi ville ha alla nära vid det bordet så så får det bli!
  • Äldre 3 Mar 17:38

    Har suttit och pysslat lite mer idag, och nu har det gått framåt med vimplarna som ska sitta bakom oss vid honnörsbordet :)

     



    Vet inte riktigt hur jag ska fixa bokstäverna än, men det lutar åt att skriva ut och klistra på. Anledningen till att det blir lite ojämnt i antal vimplar är för att mitt namn är rätt långt jämfört med min blivandes :) 
  • Äldre 3 Mar 20:21
    meandmylove skrev 2014-03-03 19:51:59 följande:
    Så fina vimplar kalejdoskop, jag tänkte själv göra vimplar. Ska du vara skriva era namn? Jag kan inte komma på något bra på varken var vi ska ha dem eller hur de ska se ut.. projekt jag får skjuta fram i den :)
    Tack! :) Ja, det blir min blivandes namn, sen ett &-tecken och så mitt namn under. Funderade ett tag på datum under det också, men det kanske blir för mycket? 

    Nej, det är svårt! Vi ska ha våra mellan två fönster, ungefär som jag satt upp på bilden. Hur kommer eran lokal se ut? Det går ju även att hänga mellan pelare om det skulle finnas det i lokalen, eller från taket, beroende på hur takhöjden är förstås :)  
  • Äldre 4 Mar 12:52
    Chicita skrev 2014-03-03 21:57:32 följande:
    Kolla om någon du känner har en Silhouette Cameo (scrapbookare + sytokar kan ha) 
    Man skär ut vinyl med den. Och det funkar ungefär som klistermärken.
    Så det går att skära ut era namn bokstav för bokstav i någon snygg font och sen bara klistra fast dom Glad 

    Jag har en sån, men jag har ingen klistervinyl (väggvinyl brukar det också kallas)

    Om du inte hittar någon som har en sån maskin så kan man klippa/skära ut. Sen sätter man transfertejp på "rätsidan" och drar bort skyddsplasten och klistrar fast.  
    Du behöver vägg-vinyl + transfertejp.
    (man kan använda annan tejp också, men det är lämpligt med en som är väldigt lite klister på) 
    Väggvinyl kan du köpa på Glada Grodan bland annat.

    Jag använder bara min Cameo till att göra tryck på kläder som jag syr Glad 
    Exempelvis:

     


    Oj, det låter som att det hade varit den absolut bästa planen, men det känns som att det är på tok för avancerat för min del :P Jag är inte alls hemma på sånt, men tack så hemskt mycket för tipset :) Jättefina tryck blir det ju onekligen, du är ju grym på det!
  • Äldre 16 Apr 12:32


    Här är mitt senaste pyssel! Bordsnummer :) Hade en massa scrapbookingpapper som låg och skräpade, så jag tänkte det kunde passa bra till detta!
  • Äldre 21 Apr 20:02

    Nu rullar det visst bara på, särskilt om man är sjuk och inte kan vara ute i det fina vädret.. det här är mitt och fästmannens "bordplaceringskort", som kommer sitta mellan två pinnar som är nedstuckna i två minikrukor :) Pennan satte jag dit för att demonstrera storleken :)

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)