• Äldre 26 Jan 18:35
    831944 visningar
    2012 svar
    2012
    831944

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Jag har letat efter ett par bekväma pumps till bröllopet. Sen kom jag på att jag har (hade) ett par gröna supersköna pumps i sko-skåpet. Jag drog fram lite glitter, hobbylim och lackspray :) Nu har jag ett par skor som matchar diamanten jag kommer bära ;)




    Dom glittrar verkligen galet mycket :D
  • Äldre 1 Feb 22:42

    Frupuff: mina skor hade en bra yta så jag målade dom med en oljebaserat silverfärg sen blandade jag löst glitter med lim och penslade på, sen hällde jag löst glitter över limblandningen sen använde jag en lacksprey för att fixera. Du kanske kan rengöra ytan med aceton eller målartvätt först, kanske till och med sandpappra lite för att få en yta där färgen fäster?

  • Äldre 3 Feb 18:18

    Glädjetårar på engelska= joyful cry ;) fast jag föredrar också svenska, speciellt när annan information är på svenska. Men om ni har många utländska gäster så förstår jag behovet av engelska :) Inte menat som kritik, alla sakerna så fina ut :) ville bara dela med mig av min första tanke.

  • Äldre 16 Feb 13:21

    E och À : jättefint! Men jag skulle nog ändra " fick mitt hjärta att gråta av kärlek". Meningen är att det ska låta poetiskt och vackert, det förstår jag ;) Men helt ärligt så började jag skratta lite åt meningen *sorry*. Jag tänkte så här: Var det du eller ditt hjärta som grät? Grät ditt hjärta verkligen av kärlek? Eller var det du som grät av lycka? Jag förstår att du vill att meningen ska vara romantisk, men blir det romantiskt eller komiskt om man slår sockersöta knutar på meningen? Jag vill inte kritisera, jag vill bara vara ärlig i syfte att ge lite råd. Varför inte skriva " fick mig att gråta av lycka"

  • Äldre 16 Feb 15:15

    E och À : Skitsnyggt! :)

  • Äldre 14 Mar 07:21

    Enligt tradition: när paret är förlovat så står kvinnans namn först, när paret är gifta så står mannens först :)

  • Äldre 7 Apr 20:48
    Strutar till godis och snacks

    Presentlåda (namnet ska stå i hjärtat)


    Drinkmenyer
  • Äldre 7 Apr 20:50

    Framsida drinkmeny

  • Äldre 9 Apr 06:54
    Förälskade skrev 2014-04-08 21:53:07 följande:

    Kan man hitta hur man gör sådana present askar sj på nätet? Gillar just den modellen


    creativenenne.blogspot.se/2010/06/tutorial-pa-liten-ask-med-hjartformad.html. Här kommer en länk!
Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)