• camwic

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Madicken skrev 2014-01-20 22:08:04 följande:
    Hej alla pysslare! 
    Jag undrar vart man kan köpa  vita kort och kuvert för en bra peng?
    Både ica maxi och panduro har billiga bra kort. 10st för 30:- (på båda). Vi har köpt våra på maxi
  • camwic
    Madicken skrev 2014-02-02 00:02:57 följande:
    camwic
    Har inte ens tänkt på att det kan finnas sådana i mataffären haha! Ska spana efter dom under nästa vända till maxi! Får köpa ett pack och kolla. 
    De kostar 5 för 15:- så du vet :). Men då får du kuvert med också. Och de är perfekta att skriva eller rita på om man vill göra för hand. Vet inte om de går att använda i skrivaren för har inte försökt. Ohh jag älskar maxi mycket och billigt. Just nu har de dessutom 3för2 på papper och kort osv på hobbyhyllan. Hmm... låter som jag gör reklam för dem. :)
  • camwic

    Håller på med pappersblommor tänkte ha dem som centerpieces (halva släkten är tokallergisk mot växter. Men får dem inte riktigt perfekta. Men för första försöket är jag väl nöjd (har nästan 2år till på mig). Är en hortensia om någon undrar. Kanske blir bättre om man sätter ihop flera blommor både hortensior och andra sorter. Eller kanske byter papper. Eller sover så blir det kanske bättre när jag vaknar.


  • camwic

    Hur jag en vrider och vänder på det och efter att ha sovit så kommer jag inte över hur ful min hortensia är så ger upp idén på den så länge. Gjorde däremot en silver pion som jag är mer än nöjd över så blir pappersblommor i metallicpapp ist. Så nu är jag nöjd igen :). (Är inte en pion men vet inte vad mums är på svenska) :)


  • camwic
    swdnchick skrev 2014-02-02 14:56:27 följande:
    Jag tror att det heter krysantemum på svenska! Jag tycker att dina lila blommor var jättesöta! Du kanske kan blanda och ha både silver och lila blommor. :)
    Tack :). Får se vad jag hittar på men just nu hatar jag de lila blomman men den är kvar i bröllopslådan iaf så får se vad jag hittar på. Gillar dock färgen och älskar hortensior :)
  • camwic
    swdnchick skrev 2014-02-02 14:56:27 följande:
    Jag tror att det heter krysantemum på svenska! Jag tycker att dina lila blommor var jättesöta! Du kanske kan blanda och ha både silver och lila blommor. :)
    DU! Hade rätt, blev snyggt med silverblomman i det lila. Så nu är det bara att fortsätta blir nog en ros idag :)
  • camwic
    swdnchick skrev 2014-02-02 16:21:52 följande:
    Så bra att det blev lyckat! :)
    Här är mitt pyssel. Har gjort två pompoms. De är inte perfekta ännu, men de ska hänga i taket på vår lokal så det gör inte så mycket. Den andra bilden är den som jag gjorde först, och den blev rätt misslyckad. 
    Nice kommer blir riktigt snyggt :)
  • camwic

    Såhär blev mina skor till sist. Ett par tråkiga sköna svarta skor, blev ett par blåa glitter supersnygga skor. Fyra lager textilfärg och ett lager glitter och jag är nöjd :)

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)