• Kattug­glan
    Äldre 8 Sep 14:18
    826279 visningar
    2012 svar
    2012
    826279

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Det enda pyssel jag faktiskt är färdig med. Vi har visserligen inte satt något datum än, men jag tycker inte om att stressa.



    Glas inköpta på diverse loppisar och second-handbutiker och målade med glasfärg. Det syns kanske lite dåligt men de blå glasen är målade med tre olika färger: antingen bara en frostad blå eller turkos och lila för att få rätt blå. Kommer nog bottnas med lite ljus sand innan jag sätter i ljus.
    Sedan ska det också bland annat bli cake-toppers i pärlor och blombollar i kräpp-papper.

    Angående klister på burkar så har min pappa tipsat om att man kan hälla vatten i burken och sedan ställa in den i mikron, i princip till vattnet kokar, sedan är det bara att dra bort etiketten. Fungerar på en del sorters klister i alla fall.
  • Kattug­glan
    Äldre 28 Jan 13:02
    Jennan skrev 2013-11-06 19:36:59 följande:


    Är i fullgång med pyssel inför vår stora dag den 8/2-14. Tänkte mig dessa hjärtan till bordsplaceringen. Ska bli 70 stycken när jag är klar med alla :)
    Jag har tänkt göra något liknande, men inte hittat någon form jag tyckt om. Har du gjutit hjärtana själv? Var har du i så fall köpt formarna till dem?
  • Kattug­glan
    Äldre 14 Mar 20:45

    Våra "boka-datumkort" som skickades ut för några veckor sedan. Temat kommer att vara dans, därav steganvisningarna (tango). Korten skrevs ut med min pappas skrivare i svartvitt och sedan skrev och ritade jag dit det röda. När vi skrev på korten så valde jag att det skulle bli i bokstavsordning och hans namn råkar komma före mitt i alfabetet, plus att jag rent ljudmässigt tycker att det låter bättre om man säger våra namn i den ordningen.
  • Kattug­glan
    Äldre 8 Aug 12:50

    Så här en dryg vecka innan bröllopet är det kanske dags att lägga upp bilder på vår inbjudan.

    Framsidan och baksidan:


    I utvikt form:

  • Kattug­glan
    Äldre 10 Sep 13:03
    +1

    Glasljusstakarna har jag visat förut (tack förresten till dem som kommenterade då), men här syns de i dukningen tillsammans med bordsplaceringshjärtana.

    Bordsplaceringen: en korktavla från IKEA överdragen med guldtyg; namnlapparna är fästa med små nålar och pärlor. Den kan jag dock inte helt ta äran för, för den gjorde min man, marskalken och hans tjej. Jag ordnade bara designen på lapparna.

    Caketoppern, små kopior av oss (se i tråden med DIN klänning), är gjord av småpärlor.

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)