• Fröken Emma
    Äldre 28 Aug 21:14
    32286 visningar
    114 svar
    114
    32286

    Vilket färgtema har du och varför?

    Hur kom du/ni fram till just dom färgerna?
    Har du bilder?

    Följer du färgtemat från inbjudan-dekoration-brudbukett-program-tackkort?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-28 22:19
    Grönt är ju en ganska genusneutral färg. Därför ganska vanlig tyvärr.

    Vadsäger respektive om färgvalet om ex rosa o lila mm?

  • Svar på tråden Vilket färgtema har du och varför?
  • Pyttsa­n
    Äldre 7 Feb 21:14
    #81

    Vi vill framförallt ha mycket färg! Orange är bådas förstaval och kommer antagligen att vara ganska framträdande, de andra färgerna är gult, fuchia och grönt. 

    Men vi har flaggspel, indjudningskort och andra dekorationer tillverkade av gamla tapeter och tyger, så det finns nog en hel del andra färger också.

     Vi har plockat färgerna från en bordduk. Jag insåg att det är snyggt med lite fuchia med. Men orange och grönt finns i nästan alla rum i vårt hem, så de känns självklara. Solig

    Här ser ni färgerna tillsammans:



     
  • Shinin­g
    Äldre 12 Feb 00:38
    #82

    Gud vad härligt att alla är så olika!

    Vi la fram olika bilder på olika färgranna tårtor och dukningar och som jag lite visste han skulle göra så pekade han på samma som jag, alltså det som inte var så färgstarkt. 

    vintage, ivory, guld

    yes, det löpte genom allt, från inbjudningskort, kläder, dukning, tårta osv... till tackkort.





  • Äldre 12 Feb 01:55
    #83

    Orange - hans favoritfarg 
    Lila - min favoritfarg   

  • Just Me
    Äldre 12 Feb 08:02
    #84

    Vi har mörklila, olivgrönt och vitt. 
    Min sambo hade aldrig gått med på ex ljuslila, rosa etc, det et jag, behövde inte ens fråga honom

    Vi valde först mörklila, alltså riktigt mörklila. Båda gillar den färgen. Sen skulle vi hita en färg till och föll för olivgrönt för vi hittade någon bild på internet med den färgkombinationen. Kan posta lite bilder så fort jag tagit foton på det pyssel jag gjort so far  

  • tesso7­7
    Äldre 12 Feb 09:26
    #85
    Saandraa skrev 2012-02-07 12:21:15 följande:


    Vi kommer ha vitt/ivory som bas färg och sedan lägga till mörkare nyanser av lila. Ljusstakar, ramar mm kommer vara i silver. Min klänning är ivory och under den kommer jag ha ett par mörklila pumps. Lila har alltid varit min favoritfärg och min fästman tycker om valet av färgtema han också. Hade jag valt en rosa färg så hade han nog inte varit lika förstående.
    Exakt som vi!! Min blivande skrek rakt ut när  jag  föreslog rosa som färgtema, så lila blev det och det är jag såååå nöjd med Solig Älskar lila!!
  • Äldre 12 Feb 10:04
    #86

    Vi har nougatbrunt, vitt och guld som tema. Helt enkelt för att jag har en klänning som är vit med nougatbruna blommor. :-P Sen passar guld bra in till det bruna och vita.

  • Evelin­as
    Äldre 12 Feb 12:47
    #87

    Grönt och vitt för att både jag och mannen älskar grönt. Vitt kändes som en given färg att ha till. Det gröna var i lite olika nyanser, från ljusgrönt till limegrönt. Det var sååå fint!!

  • hanabh­061
    Äldre 20 Feb 14:18
    #88

    Ljusblå/turkos, Röd och vit +spets!!

  • hanabh­061
    Äldre 20 Feb 14:20
    #89
    hanabh061 skrev 2012-02-20 14:18:47 följande:
    Ljusblå/turkos, Röd och vit +spets!!
    varför. Blå för att vi först skulle vara te vid vatten, men vu är det i en medeltida kyrka istälelt med turkosa detaljer samt att det är en färg som vi båda gillar och har på mycket saker/möbler i vårt hem!
     
  • Honeyb­ee
    Äldre 28 Feb 15:43
    #90

    Vi ska ha svart, vitt och kornblått som färgtema. Detta blandat med en "rock-feeling" över hela bröllopet. Brudbuketten kommer bestå av vita, kornblå och svarta rosor med en massa grönt och detaljer som svart spetsband, läderband och strass. Tärnorna kommer ha kornblå klänningar och jag kommer att ha knallblå pumps i mocka. Dukningen kommer bestå av svarta dukar, vitt porslin. kornblå servetter, kandelabrar och med små sydda läderpåsar i svart med lite godis i... Det är så långt vi kommit i planeringen hittills iaf... And it´s more to come...

Svar på tråden Vilket färgtema har du och varför?