• Äldre 15 Apr 17:43
    111713 visningar
    258 svar
    258
    111713

    Placeringskort - idébomba här och visa bilder!

    Shining skrev 2012-01-02 21:55:27 följande:
    Köpte små enkla vita ljuslyktor och dekorerade med namn, blad och band. De var sååå söta när alla var tända under middagen, väldigt effektfullt och personligt.
    (hi hi hi det rosa kortet tillhör inte dukningen men var placerat framför oss av fina vänner <3 )


    så jäkla läckert! 
  • Äldre 20 Jul 19:18

    jag kom på en idé om att göra trähandtag till besticken (min fästman har snickare i släkten) och så bränna in namnen på dom :) och så får de besticken som tack. :) 

  • Äldre 21 May 19:40
    MrsCoverdale skrev 2013-05-21 16:54:24 följande:
    Jag har gjort tags. Det är lite taskig kvalla för det här är design-utkastet från datorn, inte de utskrivna exemplaren. De är också nu ihopknutna med ett fint band med en liten berlock som dinglar framför.
    Det ska alltså föreställa placeringskort och ett bokmärke (våran "favor"). På varje bokmärke står det olika och personanpassade citat vilket vi tyckte var lite roligt. Vill man kan man ju skriva fina kärlekscitat på varje, vilket vi har på vissa till gamla farmor och så.. men sen körde vi på roliga citat från filmer, böcker och musik som vi som par har gemensamt. Det var lite tidskrävande att finna passande citat till var och en av gästerna men jag tyckte att det var värt det...jag började också i god tid :)

    Vi hoppas det blir uppskattat och kan användas lite som en "conversation-starter" också.. Kanske lite sådär "vad fick du? Kolla vad jag fick!" men jag vet inte..  


    haha! "unless you can be batman, then be batman" haha
  • Äldre 7 Nov 18:56
    FrökenCitron skrev 2013-11-07 18:48:01 följande:


    Vårat tema för bröllopet var; Björk
    Färgerna var vitt, svart och grönt dvs björkarnas färg

    Placeringskorten av en små stubbar på Björk. Även tårtan var stäld på olika våningar av björkstubbar.


    åh! vi ska också ha björk som tema! eller skog i allmänhet, så det kan bli lite blandat :P ska också fixa stubbar av div. träsorter till tårtorna, och vi ska göra ljus av vedklabbar å en gästbok i trä. :) bl.a sen har jag fått ett stort älghorn som ska bli en ljushållare tillsammans med andra älg/renhorn som jag förhoppningsvis får tag i i framtiden^^ 

    får man fråga hur tårtan syntes? :)  
  • Äldre 7 Nov 19:08

    jag verkar inte ha lagt in mina inspirationsbilder för placeringskort! konstigt.. men har jag gjort det så ber jag om ursäkt för upprepning :P 

    min inspiration :) temat är skog





    :



     
  • Äldre 17 Feb 13:44
    Kalejdoskop skrev 2014-02-17 11:07:18 följande:
    Så här kommer våra placeringskort se ut :)


    I hallen kommer vi ha såna kottar med namnen och bordsnummer på, mest för att det är roligt, inte för att det är ett måste :) 
    MEN GUD SÅ NICE!!! snyggt! :D
  • Äldre 18 Feb 09:16
    Kalejdoskop skrev 2014-02-17 23:52:50 följande:
    Tack! :D Det passar jättebra med omgivningen, dvs ute i bushen i Norrlands inland :P 
    haha! vi ska vara "uti buschen" i västerbottens inland vi :P men vi har gröna servetter, så det blir intre lika snyggt att stjäla din idé ;P haha. så jag hoppar över det. men snyggt som fasen var det!
  • Äldre 18 Feb 13:05
    Kalejdoskop skrev 2014-02-18 12:32:42 följande:
    Haha, så roligt :) Mer specifikt blir det Jämtlands inland här, blir fint det! Aah, fast det matchar ju? ;) Vi kommer ha blå servetter dock, inte svarta, men vi har tema blått, grönt och vitt, så tycker det funkar :)
    jo, men grönt å grönt.. de blir ju som ingen "pop"-effekt, om du förstår vad jag menar. :P men känner mig nöjd med att ha ministubbar som placeringskorthållare ^^ ok blå är ju snyggt:) mörkblå eller BLÅ? :P 
  • Äldre 18 Feb 15:32
    Kalejdoskop skrev 2014-02-18 15:31:13 följande:
    Det kanske du har rätt i :) Det blir en mörkare blå, men inte marinblå. Tror det kallas royal blue på engelska :) Ministubbar är ju jättegulligt!
    nice :D  jo jag tycker det skulle vara snyggt, och så är det ju så lätt att fixa, bara att ta från stugan, skära i lagom höjd, en liten skåra, och en bit kartongpapper eller nåt med namn. 
     
Svar på tråden Placeringskort - idébomba här och visa bilder!