• moonli­ghtgir­l
    Äldre 16 May 21:47
    10392 visningar
    30 svar
    30
    10392

    nä nu är jag förbannad

    mysan33 skrev 2011-05-16 21:19:57 följande:
    Hej tack för alla svar. saken är den tyvärr att varken jag lr sambon gillar pastasallad eller potatissallad, drf skulle vi ha potatisgratäng=) vi vill ju gärna ha det vi äter på vårt egna bröllop. men jag är ganska säker på att jag tänker avboka gratängen och bara ta rostbiffen. sen lutar det ändå på att ta den färdiga och värma i ugnen, bara hoppas att den funkar, ugnen alltså. sen har vi ju värmeskåpen. men är väldigt besviken på läraren som visste att hon hade en bröllopsbeställning och sen kom på "just det det är ju lov tors fre då åker jag på semester" får den ypperliga iden att skitsamma gör gratängerna innan och fryser dom , hon struntar alltså helt i min beställningRynkar på näsan
    min kusin försöker nu ta på sig skulden och vill inte att jag ska åka dit imorrn och prata med dom, men det tänker jag. för det är var INTE vår överenskommelse, klart hon inte ville ge mig en bekräftelse, då hade hon ju suttit i klistret nu. att hon sen nästan förstört en stor del av vårt bröllop det tar hon ingen hänsyn till.
    nä är så arg så jag kokar, men det är fantastiskt att se hur många som bryr sig=) och nu när jag prata om det på facebook så är det många som vill hjälpa mig, sånt värmer i en sådan stund.
    Hade det varit jag som råkat ut för det så hade jag avbokat rostbiffen också. Jag skulle aldrig ta något alls av maten från dem då de gjort så. Nej då hade jag hellre tagit och kollat upp vad de ska ha för rostbiffen på typ icamaxi eller någon annan matbutik i närheten.

    Som kattpoet sa kom ihåg att vara lugn,samlad och saklig i morgon.

    Lycka till
    kram
  • moonli­ghtgir­l
    Äldre 19 May 20:17
    #19
    mysan33 skrev 2011-05-17 20:25:12 följande:
    hej alla. jag har idag beställt gratäng på påse till bröllopet , blev  ca 1000kr dyrare, med folieformar till,men det var det värt för jag vet att den är god. är bara lite nervös över ugnen, men det får ordna sig. allra värsta fall får vi köra den i micron men det är bara i allra största nödfall. ska naturligtvis testa det hemma först.
    Det är inte alla microugnar som man kan köra folieformar i. (tips)    =)
  • moonli­ghtgir­l
    Äldre 24 May 20:56
    #29
    Kattpoet skrev 2011-05-20 19:17:25 följande:
    Mysan33... du vet om att du  har brunneby musteri runt hörnet?
    Hon har även Cloettas fabrik runt hörnet.  =)

    Jag känner inte till Ljungsbro jätte väl men som du skrev så ligger det utanför Linköping så du borde kunna hitta många bra allternativ till maten.
Svar på tråden nä nu är jag förbannad