• LillaMy666

    Var gifter ni er borgerligt i Sthlm?

    Ni som planerar en större vigsel i Sthlm borgerligt, vad har ni valt för plats? Gissar att många väljer utomhus men har ni även backup inomhus vid dåligt väder?

    Vi planerar bröllop i feb 2012 och måste givetvis ha vigseln inomhus. Vill att den ska va vacker och stämningsfull utan att den är kyrklig. Helst med massa tända ljus och lite dunkel belysning. Var tusan börjar man leta? 

  • Svar på tråden Var gifter ni er borgerligt i Sthlm?
  • ClaraH

    Vi kommer att vara i vår vigsellokal. Vi gifter oss 20 augusti och visst kan det vara bra väder då men man vet ju aldrig. Dessutom tycker vi att det är bättre inomhus när det gäller musiken också. Det finns en flygel i festlokalen som vi kommer att använda.


  • Rebbak

    Vi gifter oss utomhus, utanför festlokalen. Det är fantastisk utsikt så det är ett måste, men blir det dåligt vädet får vi lösa det. Vi gifter oss i augusti.
    Men i februari är det ju inomhus som gäller. Om ni har hittat festlokal är det ju smart att vara i anslutning till den, de kanske har något mysigt (konferens)rum som går att smycka med ljus.

    Kanske i ett källarvalv i gamla stan??

  • LillaMy666

    *puff*

    Finns det inga fler som ska gifta sig borgerligt i Stockholm? Eller är det så att ni ska vara utomhus allihop? 

  • Moemoe

    Vi ska ha en liten cermoni, men Nyckelvikens herrgård i Nacka är superfint och man kan hyra en av byggnaderna där för vigsel. Då ingår stolar med vita överdrag och dekoration med murgröna och så är det en vacker stor öppenspis med en stor spegel över där vigselförrättaren och brudparet står. Glad http://www.nyckelviken.com/festvaning/

  • Invincible

    Vi gifter oss förhoppningsvis utomhus på Fåfängan. Skulle det busregna eller blåsa för mkt så kör vi i partytältet istället. Det är så fint dekorerat, så det fungerar alldeles utmärkt.


    And tonight we can truly say - Together we are invincible
Svar på tråden Var gifter ni er borgerligt i Sthlm?