• Salt
    Äldre 27 Feb 22:48
    12078446 visningar
    24154 svar
    24154
    12078446

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Helenis skrev 2014-02-27 22:40:58 följande:
    Idag kom den! Jag är så sjukt nöjd. Är detta verkligen en kinaklänning? Kvalitén är otroligt bra. Jag är vetkligen supernöjd. Den är t.o.m lite finare i verkligheten för det var spetsbroderi direkt på satinen under spetsen och ett lager tyll. Detta såg jag inte på bilden och det syns dåligt på min bild också, men det syns i verkligheten. Den är bra i längd och allt, det enda är att den är lite stor i livet, även med bh. Detta beror troligtvis på att jag angav mått med bh på och man skulle ange utan.. så ett tips är att följa anvisningarna.. men å andra sidan så har jag ju lite att ta av för ändring nu. Beställde även en bolero som var väldigt fin, men på tok för stor. Jag skall se om jag kan ändra den själv, annrs säljer jag den nog och köper en ny. Denna gick inte att måttbeställa utan är en färdig storlek som uppenbarligen inte var min..
    För klänning, bolero och frakt betalade jag 2000kr och i moms och tullavgift betalade jag 884kr


     




     


    Jättefin! Blir ju sugen på att leta efter en kinaklänning nu! Solig
  • Salt
    Äldre 27 Feb 22:54
    Helenis skrev 2014-02-27 22:50:33 följande:
    Glöm inte att filtrera.. det finns tusentals.. ;) Jag höll på så länge och kollade och velade att denna hann komma som en nyhet och tur var väl det för den känns helt rätt!
    Men vart ska jag leta då? Har ni tips på kinaklännings säljare? Vem är bäst?
  • Salt
    Äldre 27 Feb 23:09

    Tack Tråden är jättegammal, vill hellre leta på ställen där folk köpt nyligen! Någon borde starta en ny kina-klänningtråd ju. Ska genast kolla in dom där! 

  • Salt
    Äldre 28 Feb 13:14
    daniiel skrev 2014-02-28 13:05:16 följande:
    Trots att den här tråden är gammal, så gäller fortfarande flera av dom oändligt bra tipsen som finns i tråden, men det är lite tröttsamt att leta fram allt bland så många sidor :P Jag har ju följt tråden nästan från start :P

    Men sidor som är värda att kolla in, skulle jag säga, är landybridal.co, dinobridal.com, lightinthebox.com, jjshouse.com och jenjenhouse.com :) Personligen rekommenderar jag Dino väldigt varmt :)
    Tack tjejen!! Ja tråden är alldeles för stor för att få nån bra koll. Nån borde starta en ny.
    Kanske du som är insatt i ämnet haha! Solig
    Ska kolla in dom sidorna du nämnde
  • Salt
    Äldre 28 Feb 13:15
    Nathalie skrev 2014-02-28 10:33:44 följande:
    Jag beställde min från landybridal.co!
    Och äntligen är allt klart för min beställning, får min klänning inom 40 dagar!
    Såhär ser min ut...


    Men guuu va söt! Jättefin kjol!!! Hoppas den blir bra!
  • Salt
    Äldre 28 Feb 13:27
    daniiel skrev 2014-02-28 13:19:11 följande:
    Ja, jag kan starta en ny tråd, med en länk till den här gamla så den går lätt att hitta också (ifall någon skulle vilja bläddra igenom), så kan vi börja på ny kula och jag hoppas att det ska gafflas lika mkt i den som det har gjorts i den här :D

    Allmän fråga då, ska jag lägga in länkar till olika sidor i TS? Vad vill vi ha med i TS?
    Ah precis!! 
    Grym du är Kunde gjort det själv men har ingen koll, och är ganka ny.

    Tycker absolut du ska ha med olika länkar till dom "bästa" företagen, är guld värt för blivande brudar som vill ha kina-klänning. 
  • Salt
    Äldre 28 Feb 13:35
    daniiel skrev 2014-02-28 13:30:00 följande:
    Det känns som att många av länkarna i TS här är väldigt.. inaktuella. Vissa av företagen har visat sig vara allt annat än bra, andra finns inte kvar. Jag går igenom dom och rensar lite och lägger till nya, mer aktuella :)
    Exakt, dags att lägga ner denna tråd och börja om med nya aktuella tips. Man orkar inte gå igenom allt. 
    En sak som vore bra att ha med i TS är att säga att när folk citerar inlägg med flera bilder så bör dom radera några eller bara skriva folks namn för annars blir det sjukt tradigt att se samma bilder flera flera ggr.
    Bara en tanke B-) 
  • Salt
    Äldre 28 Feb 20:27

    Precis, för och efterbilder önskas om man har båda, och vart man köpt klänningen och vad det kostade i slutändan är mycket intessant.

  • Salt
    Äldre 28 Feb 20:28
    daniiel skrev 2014-02-28 19:21:36 följande:
    Här är den. Valde ett svart band till midjan, som var avtagbart, så det är inte med på bilderna. Det är inte heller någon underkjol på bilderna, vilket gör att kjolen inte ser lika puffig ut. Släpet var ca 3m långt och överdelen hade, tyvärr, en hel del paljetter :P Jag beställde en storlek 40 med snörning, men fick en strl 38 utan snörning, så den var för liten. Hann inte åtgärda det före bröllopet, tyvärr.


     


    Men åh vilken söt sak! 
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!