• MeahJ

    Brud 2013

    Jag kommer att gifta mig 2013.

    Jag vet att jag är VÄLDIGT tidigt ute med planering, men jag känner att man kan nog aldrig vara för tidigt ute.
    Om inte annat så får man massor av inspiration, tips och ideér här :)

    Någon annan som också gifter sig 2013 och vill följa denna tråd?

  • Svar på tråden Brud 2013
  • missidis
    emeklund skrev 2011-08-09 20:53:26 följande:
    Hehe, ja jag har inte varit så aktiv att skriva här men får bli bättring på det, för är inne på BT dagligen!

    Hur går det för er med planeringen? Vi, fast mest jag, satte igång direkt med att fundera på datum, plats, kyrka, klänning och brudgummens kläder, tärnor och deras kläder, marskalkar och deras kläder, gästlista, tema, hur inbjudningarna ska se ut mm. Trots att det är två år kvar.. eller nu är det bara 1 år och 10 månader :) men, vet att det är tidigt men kunde inte låta bli =D

    Så här långt har vi bestämt, kyrka och plats för festen, hur inbjudningarna ska se ut och att det ska vara tema blått och hav/skärgård.

    Har hittat en bild på en klänning som jag tänkt ha som inspirationsbild när man tittar klänning på riktigt ute i butik, men börjar fastna mer och mer för just den klänningen så den kanske inte bara blir inspiration utan den faktiska klänningen =D
    Här är vi ungefär lika långt.... Vi har bestämt plats (borglig vigsel), färgtema och lite typ av klänning men jag letar efter inspiration varje dag Så kul ju!
  • Erika83
    missidis skrev 2011-08-18 21:37:08 följande:

    Hej!


     


    Vi har precis bestämt att vi ska gifta oss 130706 och jag kan inte hlla mig borta från planeringen trots att det är länge kvar-... Vi ska gifta oss i Göteborg och känns som man vill vara ute i god tid så man får det man vill ha. Var5t gifter ni er?


    Grattis! Skönt att ha ett datum. Vi har ej satt datum men blir nog i maj 2013. Vi kommer gifta oss Kristianstadstrakten. Ska bestämma oss för vilken kyrka först bara... Flört
  • 123ost

    Vi har som sagt inte bestämt något datum än men vi kommer gifta oss i en ort som ligger högt upp i norrbotten, så att risken att kyrkan är bokad är ganska liten Skrattande.

    Har alla funderat på färgtema? själv är jag inne på vitt, silver och rosa (olika nyanser).

  • missidis
    123ost skrev 2011-08-18 22:56:46 följande:
    Vi har som sagt inte bestämt något datum än men vi kommer gifta oss i en ort som ligger högt upp i norrbotten, så att risken att kyrkan är bokad är ganska liten Skrattande.

    Har alla funderat på färgtema? själv är jag inne på vitt, silver och rosa (olika nyanser).

     


    Vi kommer ha vitt, rosa och silver vi med

  • 123ost

    missidis: Det är så fint! Sen vill jag inte ha för mycket färg, vill ha det mer stilrent med "en klick färg".

  • Ekorren

    Vi gifter oss i Jämtland, Östersund. Som det ser ut nu så lutar det åt bröllop i mars och kanske färgerna vitt/rosa/grönt eller vitt/blått/grönt. Lite åt pastell-hållet, inte för knalliga färger!

  • 123ost

    Idag var vi på stan en sväng och hittade en fin tapet som skulle passa perfekt till inbjudningskorten (har en bild i huvudet). Rullen kostade endast 49.- så jag kunde inte hålla mig! Men med en hel rulle hinner jag pyssla och testa i massor, kan säkert användas till annat också.

  • missidis

    Grattis! Vi vill gifta oss i Juli och det var det enda datumet som Gunnebo slott var ledigt därför vi bestämt datum redan nu

Svar på tråden Brud 2013