• MeahJ
    Äldre 14 Mar 14:14
    174132 visningar
    1738 svar
    1738
    174132

    Brud 2013

    Jag kommer att gifta mig 2013.

    Jag vet att jag är VÄLDIGT tidigt ute med planering, men jag känner att man kan nog aldrig vara för tidigt ute.
    Om inte annat så får man massor av inspiration, tips och ideér här :)

    Någon annan som också gifter sig 2013 och vill följa denna tråd?

  • Svar på tråden Brud 2013
  • Marcus Elin
    Äldre 27 Jan 01:24

    Här är en till som gifter sig i år. Rättare sagt den 13 april. Vi hade bestämt att vi skulle gifta oss nästa år egentligen. Men vi kom på i torsdags att vi kan ju överraska alla ist. Så vi kommer gifta oss i samband med våran sons dop. Det blev lite kort varsel så det kommer bli ett enkelt bröllop. Vi kommer inte att berätta det för någon. Dom kommer bara tro att dom är bjudna till dop och kommer få sig en överraskning när dom väl sitter i kyrkan. :) vi skickade in hinders prövningen igår tillsammans med namnbytet. Har varit och kollat på en ring som jag vill ha ska beställa den lite längre fram. Det som blir svårt just nu är att hitta en klänning som passar. Eftersom vi ska försöka dölja bröllopet till efter dopet är helt klart så blir det ingen brudklänning då den kommer att avslöja hela överraskningen så funderar på att försöka hitta en vanlig vit klänning som går lite under knäna och som skulle kunna passa som en brudklänning. Funderar på om den ska vara vit eller om man ska försöka hitta en i någon annan färg... Vi kommer bjuda ca 130 st. Så vi kommer bli ganska många. Det kommer bli en enkel fest efteråt då vi vill att våran son ska stå i centrum för den dagen. Och att vi gifter oss för att visa våra nära och kära att vi älskar varandra. Det kommer bli en grillfest i sommar som bröllopsfest. Så kommer bli kaffe med smörgåstårta till fika. Får se hur vi gör med allt annat just den dagen. Men blir att ut och leta klänning och sr om jag hittar en nu :)

  • stormh­elen
    Äldre 27 Jan 02:12
    Marcus Elin skrev 2013-01-27 01:24:03 följande:
    Här är en till som gifter sig i år. Rättare sagt den 13 april. Vi hade bestämt att vi skulle gifta oss nästa år egentligen. Men vi kom på i torsdags att vi kan ju överraska alla ist. Så vi kommer gifta oss i samband med våran sons dop. 

    Vad roligt!


    Jag var på ett sådant typ av bröllop när min kusin gifte sig.


    Av alla bröllop som jag varit på så är nog den ett av de bröllop som jag minns alldra tydligast.


    Alla gästerna satt i kyrkan och väntade sig att det skulle bli ett dop, sedan började den klassiska bröllopsmarschen att spelas. Snacka om att alla blev förvånade när brudparet dök upp.


    De hade först bröllopscermonin och sedan dopet på deras son. =)


    Jätte kul!

  • Marcus Elin
    Äldre 27 Jan 05:50

    Ja vi pratade om att göra så först men vi vill att det ska vara hans dag och vi tyckte att dom kommer få sig en större chock när dom när inser att vi gifter oss med. Min syster ska spela och sjunga så hon har fått reda på det. Men hon jobbar som kantor så hon vet hur hon ska göra :) min mamma är den nyfiknaste som finns hon ska veta allt innan det ens händer. Så vi får se hur hon reagerar. Ska bli så kul att överraska alla. Vi kommer duka i ordning dagen innan och kommer säkert ha hjälp då så vi har sagt att vi dukar som att det vore ett dop. Och innan bröllopet/dopet så ska vi åka dit och fixa det sista så kanske det blir lite mer känsla att det inte bara är ett dop :)

  • stormh­elen
    Äldre 27 Jan 09:42
    Marcus Elin skrev 2013-01-27 05:50:54 följande:
    min mamma är den nyfiknaste som finns hon ska veta allt innan det ens händer. Så vi får se hur hon reagerar. Ska bli så kul att överraska alla. Vi kommer duka i ordning dagen innan och kommer säkert ha hjälp då så vi har sagt att vi dukar som att det vore ett dop. Och innan bröllopet/dopet så ska vi åka dit och fixa det sista så kanske det blir lite mer känsla att det inte bara är ett dop :)

    Jag tror att det kommer att bli jätte bra med ert upplägg. Det kommer garanterat att bli minnesvärt. ^^


    Det låter bra att åka iväg lite senare efteråt och fixa de sista dekorationerna för bröllopet så att gästerna inte misstänker något annat.


     


    Haha, din mamma låter lite gran som mig, är också otroligt nyfiken och vill ha koll på läget in i minsta detalj. Solig


     

  • Äldre 28 Jan 10:40

    Igår var vi och kollade på lokalen igen och testade att möblera..vad är egentligen det minsta avståndet man bör ha mellan borden/ bord till vägg? Lokalen är såå fin, men på gränsen till för liten=/ 

  • Marcus Elin
    Äldre 28 Jan 11:07

    Ja vi har inte bestämt om vi ska göra i ordning lokalen helt själva eller om vi ska ta hjälp. Om vi inte tar hjälp kan vi göra klart allt innan. Haha okej ja hon är så frågvis och frågade om det bara var dop eller nått mer eftersom vi skulle bjuda så många. Men tanken från början var att vi skulle bjuda ca 130 iaf även om det bara skulle bli dop. Men nu när det blir bröllop med så kändes det så rätt. Jag har inte direkt förstått att jag ska gifta mig snart. Jag håller på och kollar klänning på nätet men det är inte det lättaste att hitta någon som jag skulle tycka passar. Sen kanske jag lyckas gå ner en massa i vikt tills dess efter graviditeten nu. Så känns lite tidigt att gå och köpa en klänning med just nu. Jag har varit inne på om man ska låta sy en klänning men jag är lite osäker på hur jag skulle vilja göra. Någon som har en idé?

  • lordoz
    Äldre 28 Jan 18:04
    ThereseV skrev 2013-01-28 10:40:09 följande:
    Igår var vi och kollade på lokalen igen och testade att möblera..vad är egentligen det minsta avståndet man bör ha mellan borden/ bord till vägg? Lokalen är såå fin, men på gränsen till för liten=/ 
    När vi provmöblerade och provsatt och testade att gå bakom varandra så kom vi fram till 90 cm mellan bord och vägg... Kanske i minsta laget, men det räcker... Mindre tror jag inte på om ni inte bara har smala gäster... :)
  • Marcus Elin
    Äldre 5 Feb 09:18

    Vi har ändrat datum igen då det inte fanns någon kantor till den dagen vi ville ha. Jag kunde inte lita på att min syster kunde spela heller. Så vi gifter oss den 31 mars efter våran sons dop :) har även fått hem hindersprövningen. Ska börja leta klänning denna vecka då det inte är så långt kvar.

  • FruHas­sel
    Äldre 11 Apr 21:29

    100 dagar kvar .... har beställt mängder med pompoms på ebay och det kommer bli såååååå fint!!!!

  • Äldre 11 Apr 22:21
    FruHassel skrev 2013-04-11 21:29:58 följande:
    100 dagar kvar .... har beställt mängder med pompoms på ebay och det kommer bli såååååå fint!!!!
    vad roligt. Ebay är såååå bra att ha. här är det 93 dagar kvar och papperen från skatteverket med hindersprövningen kom idag.