• emeklu­nd
    Äldre 11 Jun 18:54
    173474 visningar
    1738 svar
    1738
    173474

    Brud 2013

    Hej!

    Jag och min sambo, eller fästman kanske jag ska börja kalla honom nu, har oxå planerna på 2013. Han friade nu för ca två veckor sen och vi började genast fundera datum, och insåg att om två år tidigast passade bäst.

    Men jag har oxå redan nu börjat planera, vissa saker, typ festlokal måste man ju boka lång tid. Och som du säger, här får man massa tips och ideer!

    Så jag kommer följa denna tråd! Skrattande

  • emeklu­nd
    Äldre 9 Aug 20:53
    #5

    Hehe, ja jag har inte varit så aktiv att skriva här men får bli bättring på det, för är inne på BT dagligen!

    Hur går det för er med planeringen? Vi, fast mest jag, satte igång direkt med att fundera på datum, plats, kyrka, klänning och brudgummens kläder, tärnor och deras kläder, marskalkar och deras kläder, gästlista, tema, hur inbjudningarna ska se ut mm. Trots att det är två år kvar.. eller nu är det bara 1 år och 10 månader :) men, vet att det är tidigt men kunde inte låta bli =D

    Så här långt har vi bestämt, kyrka och plats för festen, hur inbjudningarna ska se ut och att det ska vara tema blått och hav/skärgård.

    Har hittat en bild på en klänning som jag tänkt ha som inspirationsbild när man tittar klänning på riktigt ute i butik, men börjar fastna mer och mer för just den klänningen så den kanske inte bara blir inspiration utan den faktiska klänningen =D

  • emeklu­nd
    Äldre 17 Aug 21:12
    #12
    Gabriella1985 skrev 2011-08-09 21:29:56 följande:
    Åh, vad skönt att få nörda av sig lite här. Min fästman bara suckar och påminner mig om att "älskling, det är ju två år kvar..." =) 
    Hehe, så säger min med.. speciellt när jag började fundera på bordsplacering för några veckor sen.. :p men även jag fick inse att det var för tidigt att börja med.. Vi har ju inte spikat gästlistan än och vi har ju därför inte skickat och fått svar på några inbjudningar :p
    Ekorren skrev 2011-08-11 16:25:14 följande:
    För mig går planerandet  i perioder, ibland sitter jag som klistrad vid datorn och tittar på klänningar, dekorationer, skor och gud vet vad... Sen tar jag mig samman och inser att jag inte behöver bestämma det nu och så kan jag göra ett uppehåll i planerandet ett tag ;)
    Börjar bli samma för mig, jag har väl börjat landa lite efter frieriet och insett att det är lååång tid kvar.. Plus att det är ny termin på jobbet med mycket att göra så förra veckan var jag helt slut när jag kom hem och inte alls sugen på att sätta mig framför datorn och bröllopsspana.
  • emeklu­nd
    Äldre 19 Sep 22:43
    #44
    Brudiframtiden skrev 2011-09-11 21:06:49 följande:
    Här är en till som ska gifta sig 2013 och vi har tänkt precis som ni!

    Kyrka och lokal vet vi troligen men inget är bokat och vi vet inte om vi ska ha grillbuffé eller mingel bara...har inte alls bestämt oss än...
    Välkommen!

    Klänningen du har som profilbild är jättefin. Jag har faktiskt tittat lite på den, fast i annan färg som tärnklänning till mina tärnor. Just nu är de mest aktiva i det här med bröllopsplaneringen, de har börjat spana för fullt på nätet efter olika klänningar och frågar mig hur jag har tänkt att de ska se ut.. "E, blå??" svarar jag och insåg att det var ytterligare en sak att lägga till planeringslistan - Tärnklänningar.
    Fast iof har jag inte så stora åsikter om hur de ser ut, så länge de är enhetliga och i samma färg, behöver inte vara samma modell.. så får gärna tärnorna bestämma det där helt själva :)
Svar på tråden Brud 2013