• MLWSWY
    Äldre 7 Mar 15:18
    90763 visningar
    477 svar
    477
    90763

    västerås-brudar 2012??

    Hej!

    Tänkte kolla om de finns några Västeråsbrudar som gifter sig 2012 som man kan prata lite med, bolla idéer och så! Såklart är västeråsbrukar 2011 och 2013 också välkomna! =)

    Själv ska jag gifta mig den 7 juli 2012

  • Svar på tråden västerås-brudar 2012??
  • Äldre 16 Jan 12:30
    #41

    Fina! Tar de kort i baren eller måste man tänka på att ha kontanter på sig?

    Enklare mottagning, innefattar det något att äta eller bör man ha ätit innan?

    Kanske jag som är trög, men....

  • xanshi­ne
    Äldre 17 Jan 08:22
    #42

    Är det någon som kan tipsa om en bra frisör i västerås? Kommer gifta oss den 30juni i Ramnäs kyrka, men vi kommer inte från området. Behöver lite tips, läskigt att välja en salong utan att blivit rekomenderad i förhand. Glad 

  • MochR
    Äldre 17 Jan 09:50
    #43

    jag ska fixa håret på complite i västerås tycker att de är super bra :)

  • MalinH­84
    Äldre 17 Jan 21:56
    #44

    Vi gifter oss också i år. 1 september i Barkarö kyrka. Festen kommer sedan vara på Brunnby Gård. I förra veckan blev det officiellt, dvs vi berättade för vår familj, samt tillfrågade tärnor och bestman. Några save-the-date kort kommer vi nog inte skicka ut, jag satsar på att skicka ut inbjudningskorten i februari/början av mars! Vi har även bokat Aros Catering, som kommer att stå för för mat och serveringspersonal.

    Sandraochdaniel: vad har ni bokat för band? Vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska ha band, dj eller bara vanlig dator med högtalare.

    xanshine: jag kan verkligen rekommendera Aqua. När min syster gifte sig för tre år sedan var hon och jag där hela förmiddagen och fick håret fixat och blev sminkade. Vi drack champagne och klädde på oss där, personalen var så glada att vi var där hela tiden och inte åkte därifrån direkt när vi fått håret gjort, eftersom de då fick se "slutresultatet". Vi hade en fantastisk förmiddag, ett av de starkaste minnena från den dagen (för både henne och mig). Om jag och mina tärnor kommer fixa oss hos en frisör blir det definitivt där, men vi funderar på att vara hemma/på hotellrummet och fixa oss där. Vi är fyra stycken, och tror vi kan fixa oss riktigt bra med hjälp av varandra!!! Så vi får se...

  • Äldre 18 Jan 13:50
    #45

    Apropå musik, vi kommer nog att bara ha dator med playlist som nån får ansvar för bara men vi får se då flera av min fästmans kompisar är DJ:s. Känns taskigt att de ska behöva stå och spela när alla andra festar. Men om nån av de erbjuder sig så får de absolut göra det!

  • tessie­01
    Äldre 18 Jan 13:57
    #46

    Jag gifter mig i Lundby kyrka i Vasteras den 25 Feb 2012 och sedan har vi festen i Hahrzka palatset! Bara 6 veckor kvar nu!!!!! :)

  • Äldre 19 Jan 09:26
    #47

    Vi var och träffade cateringkillen igår! Känns super med både lokal och mat, vi fick t.o.m bättre pris än vad han hade på hemsidan! Så vi är helnöjda! Sen kollade jag med min kompis om hon ville göra våra cupcakes (istället för bröllopstårta) och hon sa att det ville hon väldigt gärna göra! 10:-/st istället för bröllopstårta hos konditor för 45:-/biten tycker jag blev bättre än bäst! Och fick omedelbar inspiration så nu är det mest synd att det är så långt kvar.. :-P

  • Joanna Marie
    Äldre 20 Jan 11:11
    #48

    Mina inbjudningar skickades ut i måndags och svaren har börjat trilla in!!! Skrattande  (dock inte bara genom e-post eller brev som jag bad om). Kan knapt bärja mig, det är nästan 5 månader kvar!!

  • KirsiL­aa
    Äldre 20 Jan 15:12
    #49
    Juni 2012 skrev 2012-01-16 12:30:27 följande:
    Fina! Tar de kort i baren eller måste man tänka på att ha kontanter på sig?

    Enklare mottagning, innefattar det något att äta eller bör man ha ätit innan?

    Kanske jag som är trög, men....
    Jag antar att detta är ett svar till mig. :) 

    Vi ska ju vara i en bygdegård, som inte har en riktig bar, utan vi ska bara ordna ett bord eller så. Det är alltså kontanter som gäller. Det borde kanske ha framgått tydligare av inbjudan, men nu är de skickade så jag hoppas att folk förstår.

    framsidan på korten blev förresten såhär:

     
  • KirsiL­aa
    Äldre 20 Jan 15:14
    #50

    Äh, jag tryckte ju på fel knapp. 

    Såhär ser korten ut på framsidan alltså.




    Enklare mottagning innebär att vi inte riktigt vet vad vi ska bjuda på, men att det inte blir något avancerat. Nån typ av matigt... kanske nån köttbit med potatisgratäng. Och efterrättsbuffé. :) 


     
Svar på tråden västerås-brudar 2012??