• MLWSWY
    Äldre 7 Mar 15:18
    90608 visningar
    477 svar
    477
    90608

    västerås-brudar 2012??

    Hej!

    Tänkte kolla om de finns några Västeråsbrudar som gifter sig 2012 som man kan prata lite med, bolla idéer och så! Såklart är västeråsbrukar 2011 och 2013 också välkomna! =)

    Själv ska jag gifta mig den 7 juli 2012

  • Svar på tråden västerås-brudar 2012??
  • Äldre 25 Jun 22:52

    Åh, vad vackra ni var!!! Och du blev jättefin i håret! Grattis!!!

  • Arepa
    Äldre 26 Jun 22:34

    Hej!

    Här är ytterligare en Västerås-brud med bröllopsdatum den 15 september. Planeringen rullar på och tycker nog att vi har det mesta under kontroll :)
    MEN... det har strulat till sig lite med cateringfirman vi hade tänkt så jag undrar om någon som vet en bra catering som ni kan rekommendera? 

    Alla tips mottages tacksamt! :)
     

  • sandra­ochdan­iel
    Äldre 27 Jun 07:35

    vi caterar från Magnus Kök. Jag gifter mig på lördag, vi har fått jättefin respons hitils och jag är övertygad om att det kommer bli super. Men en utförligare recension kommer längre fram  :)

  • Äldre 27 Jun 09:24

    Vi anlitar Peter på "Din vän vid spisen". Har fått många rekommendationer från grannar och vänner att anlita honom och han verkar vara väldigt tillmötesgående och löser de frågor vi har utan problem!


     


    Lycka till i helgen sandraochdaniel!!!

  • MochR
    Äldre 27 Jun 19:49

    vi har aros catering, kompisarskompisar hade dem på sitt bröllop och rekomenderade dem varm så vi kör på det Glad hitills har han varit väldigt tillmötesgående!

  • Arepa
    Äldre 28 Jun 11:22

    Tack så mycket för era tips! Jakten är nu i full gång ;)
    Har ni valt buffé eller 2-/3-rätters?

    sandraochdaniel: Lycka till på lördag och njut av hela dagen! Väntar med spänning på recensionen :)

     

  • MochR
    Äldre 1 Jul 18:18

    Är det någon av brudarna här som jag träffade på stan igår?
    Hade iaf min möhippa igår och träffade på en annan brud och såg en svensexa på håll Glad
    Så här blev dagen:
    De kom och överraska mig på morgonen så blev det frukost med mosserande vin här hemma lite skojiga kläder och sen bar det av med ögonbindel!
    Vi åkte till en studio där jag fick spela in en låt, One night of passion - poodels, Jag älskar singstar men kan inte sjunga en ton rent så det blev mycket skratt Glad Sen ner på stan för lite olika fotouppdrag. Gick förvånandsvis bra och hann med iaf hälften innan det bar vidare till Sala för att få baka min egen pizza på en pizzeria och klädombyte. Vidare for vi och spelade lite mini-golf. Färden fortsatte sedan till Avesta och fick i uppdrag att sälja framrute tvättar på en bensinstation. Fick faktiskt ihop strax över 100kr på ca 40min så jag är tok nöjd! Sen blev det hem till en vän för att få duscha och fixa sig för kvällen, mat, och förfesta. OCH klädbyte nr 3 inte vackert men helt ok! Hade i uppdrag att sälja delar av min ytterklänning och kondomer ute på krogen. (Hade andra kläder under) Tjänade en hel del pengar på det betalade allt jag drack ute på krogen med det jag fick in + att jag hade strax över 400kr med mig hem Glad En Super bra dag men mina kära vänner på en alldeles lagom nivå för mig vissa saker lite pinsamma men aldrig förnedrande på något vis!!! super lycklig!!

  • sandra­ochdan­iel
    Äldre 1 Jul 22:49

    Måste bara in och skriva av mig lite.
    Hade världens underbaraste dag igår...ord kan inte beskriva hur magiskt det vart! Är fortfarande tagen av all kärlek vi kände från familj och vänner!

    Dagen började med att jag försov mig... Hade ställt ett alarm som jag kör till jobbet med uppstigning 06:20 men det är ju iställt på vardagar...vaknade av att katten trampade runt i sänge och buffade på oss. Panik!
    Skulle vara på salongen 07:30 och vaknade 07:15. stressade i mig lite yoghurt och sen åkte jag och klänningen till Joumana på Salong Monroe som gjorde en fantastisk uppsättning på mig (som höll trotts blåst under fotografering och den var fortfarande dösnygg kl 03:00 på natten)

    Vid nio kom min svägerska och sedan kom min syster och min bästa vän, alla tre var tärnor.Vi har turen att hya en vän som är en otroligt begåvad fotograf och hon kom också till salongen och vi drack champagne och mumsade på jordgubbar och choklad. vid 10:30 kom min kusins flickvän som är sminkös och sinkade mig... hon gjorde en jättefin makeup i lila-sotigt stuk. Kände mig sååå fin!

    ca 12:30 kom min blivande man till salongen och jag och han + fotografen och hennes assistent åkte iväg på fototurné.. först bar det iväg till den nya graffittiväggen nere i hamnen, sedan till hacksta där vi klättrade runt på stockarna som ligger i stooora travar. Efter det åkte vi till Johannisbergs mälarcamping och fotade. När vi var klara där och på väg tillbaka till bilen passerade vi ca 50 utländska kvinnor som hilililiillillilliade (plats för utländsk ljudeffekt) mig. så roligt och udda! Då ar klockan 15:30 och vigseln skulle vara kl 16:00 i Barkarö kyrka. Så vi kastade oss i bilen och åkte till prästgården för att möta upp brudföljet. Nu började jag bli riktigt nervös kan jag lova!

    Klockorna ringde och efter det spelade kantorn vår ingångsmusik på orgeln...sekunderna man står där innan portarna slås upp, med sin älskling vid sin sida och man nästan hör varandras hjärtslag är obeskrivlig och så mäktig! Vigseln gick jätte bra och min röst sprack bara lite när jag skulle avge mitt löfte. Sen sjöng min bästa vän solosång för oss och inte ett öga var torrt. 

    På kyrktrappan fick vi för första gången möta våra familjer och vänner som man och hustru, underbar känsla! det blåstes såpbubblor och kramades. Sedan vandrade vi allén från kyrkan ned  till en fin bil som väntade på oss.

    Medans jag och min man åkte i bilen tillsammans med lilla dottern och ara myste och försökte ta in alla känslorna efter vigseln så ledde vårt toastpar iväg alla från kyrkan till Barkarö bygdegård ca 100m bort från kyrkan.

    kl 17:15 anlände vi och möttes av alla vänner för att inta brudskålen och fotas tillsammans med familjen medans festdeltagarna minglade, drack mousserande och åt frukt.

    Strax efter kl 18 satte vi oss till bords och åt fantastiskt god mat.  Allt föt på perfekt trotts vi var 3man kort med serveringen. Magnus kök levererade verkligen! Det hölls fantastiskt fina, roliga och känslosamma tal från nära och kära. Mitt tjejgäng överraskade  med ett dans och sång framträdande till en specialskriven text till euforia...det vart sandraforia med loreen peruker och tillhörande dansmoves...hysteriskt roligt!

    Sedan åts det  bröllopstårta och vi dansade tryckare men hade mixat in ett dansmedley mitt i som överraskning. sen klev livebandet på och drog igång festen på allvar.

    Här kommer lite av mina favoritbilder..



    lilla dottern i kyrkan


    på väg till bilen


    rockar loss med bandet!

     
  • sandra­ochdan­iel
    Äldre 1 Jul 22:50

    och 2st sneak-peak bider från fotogtafen också!




     
  • sandra­ochdan­iel
    Äldre 1 Jul 22:52

    sorry för alla skrivfel...svårt att skriva med långa naglar Skäms

Svar på tråden västerås-brudar 2012??