• MLWSWY

    västerås-brudar 2012??

    Hej!

    Tänkte kolla om de finns några Västeråsbrudar som gifter sig 2012 som man kan prata lite med, bolla idéer och så! Såklart är västeråsbrukar 2011 och 2013 också välkomna! =)

    Själv ska jag gifta mig den 7 juli 2012

  • Svar på tråden västerås-brudar 2012??
  • Joanna Marie

    Träffat Prästen någon dag sedan och han var jättetrevlig! Öppen för förslag och tyckte inte jag var galen som ville ha på vissa sätt vilket var skönt! Tårtan är betald och nu är det mest småsaker kvar. Ska köpa vin också men det gör man först veckan innan.

    Går och väntar på möhippan nu, har fått veta ett tag sen att jag inte får boka in något under helgerna de kommande veckorna innan bröllopet. Jag vet att jag ska få en då några har råkat säga det lite smått. Ska bli spännande, 2 veckor och 5 dar kvar kan knappt vänta!!

  • sofiasmamma
    Juni 2012 skrev 2012-06-07 15:24:37 följande:
    Imorgon smäller det!! Solig

    Åh vad skoj! Och lupinerna blommar, blir det en sån brudbukett nu? :)


    Blev klänningen bra förresten?


    Önskar er all lycka!

  • sofiasmamma

    15 dagar kvar...


    vi har inte beställt tårta kom jag på, för vi skulle vänta till alla svarat. Oops. Haha, jaja vi ska ju ändå inte ha ngn "bröllopstårta" utan vanliga chokladtårtor och det kan väl inte vara för sent att beställa.


     


    Vi har knappt varit hemma på sista tiden, det ser ut som ett bombnedslag i huset för vi har i princip bara varit hemma och packat om och inte städat på flera veckor. Usch. Och eftersom vi ska sova hemma på bröllopsnatten vill vi ju ha extra fint så nu är det städa som gäller. :D

  • Juni 2012
    sofiasmamma skrev 2012-06-07 19:06:52 följande:

    Åh vad skoj! Och lupinerna blommar, blir det en sån brudbukett nu? :)


    Blev klänningen bra förresten?


    Önskar er all lycka!


    Ja, klänningen blev så bra så, kompletterad med en volangkjol från Lindex barnavdelning som underkjol. Behövde bara kortas lite :)

    Ja, lupiner är plockade

    Tack Solig
  • Joanna Marie

    Idag köpte vi resten av drickat, dvs alkoholen! Gick på 3000 kr så jag blev nöjd!

    Blev hippad i helgen! Blev hämtad hos mig och körd till Stockholm där det var knytis och sexlekssaks föreläsning. Sen klädde vi alla ut oss i neonfärger och jag fick en tiara och ett band där det stod Miss Västerås. På tåget in till stan skulle jag få folk att skriva i min kompis bok och dansa omkring. Sen kom vi fram till ett ställe som liknar fångarna på fortet och det var superkul! Sen körde vi lasertag innan vi alla dansade iväg till Jenson boof house och åt en sen middag. Superhärlig dag!! Ska få bilder ikväll eller imorgon! Inget supande då jag inte är förtjust i det.

    Lämnade in mina ringar för förstoring, ska komma i helgen och jag gifter mig på tisdag! Hoppas till gud att de inte är sena!! Dyrt var det också!

    Nu är det små saker som fixas! Bildspel, detaljer i festprogrammet, korg att ha kort i, dukning och dekorations detaljer mm. Kommer bli fantastiskt!! 8 dagar kvar!!

  • sandraochdaniel
    Juni 2012 skrev 2012-06-07 15:24:37 följande:
    Imorgon smäller det!! Solig

    Så nu slutar jag vänta på möhippa och svensexa. Tungan ute
    Juni, hur gick det?? vi vill ju se bilder och höra en rapport!  :)
    Håller tummar och tår för att du hade en fin dag! 
  • sandraochdaniel

    Sofiasmamma, gissar att det smäller i helgen för dig? Hoppas ni okså får en härlig dag fylld med kärlek, lycka och fint väder!

  • sofiasmamma
    sandraochdaniel skrev 2012-06-20 16:00:02 följande:
    Sofiasmamma, gissar att det smäller i helgen för dig? Hoppas ni okså får en härlig dag fylld med kärlek, lycka och fint väder!
    Tack!!

    Vi sitter och sliter med det sista i festprogrammet (det som vi skulle ha gjort i god tid men som vi i alla fall väntade med till sista stund... :D)

    Sofia är hos mormor och morfar, jag har mått jättedåligt idag (misstänker matförgiftning).

    Men annars är vi någorlunda på banan. Ska printa alla häften, vika dem, skriva placeringskorten.
    Jag ska fixa buketten (pionerna hinner precis slå ut!) men det gör jag på fredag.

    Iiih, spännande!! :)
  • sandraochdaniel

    <ååååh vad härligt pirrigt det låter!
    Hoppas ni får en fantastisk dag! 

Svar på tråden västerås-brudar 2012??