• Joanna Marie
    Äldre 10 Jan 10:42
    89537 visningar
    477 svar
    477
    89537

    västerås-brudar 2012??

    Västerås här med, tisdagen den 26 juni 2012! Jag och min fästman var och tittade på lokal först och tyckte badelunda var så fint och praktiskt med kyrkan bara några meter bort. Vi fick cecilias catering rekommenderat till oss när det kommer till mat.

    Men då undrar jag vad det finns för ställen att beställa tårta från? Jag hoppas catering firman har någon att rekommendera men har ni funderat på det? Jag vet att systrarna Eriksson finns och de har lite bilder. Även Brynolf bagare men de hade inga bilder.

  • Joanna Marie
    Äldre 13 Jan 13:00
    #27

    Jag vill ha så lite som möjligt att göra på själva dagen! Så om Cecilias Catering (som jag valt) har något sammarbete så blir jag mer än nöjd så länge de fraktar hit tårtan :)

    Tittade på bilderna på "De lilla goda" och de var jätte fina MEN jag vill ha en 5-våningstårta, minst 3.

    Det som hänt denna vecka är att vi bokade en bröllopsresa till ROM!! Den bar av dagen efter bröllopet (blev 500 kr billigare än om man tog 2 dagar efter). Våra ringar kom också och det är svårt att inte sitta och stirra sig blind på dem ;)

  • Joanna Marie
    Äldre 13 Jan 14:12
    #29

    Jättefina! Jag visste inte att man kunde ha tygblommor!

  • Joanna Marie
    Äldre 20 Jan 11:11
    #48

    Mina inbjudningar skickades ut i måndags och svaren har börjat trilla in!!! Skrattande  (dock inte bara genom e-post eller brev som jag bad om). Kan knapt bärja mig, det är nästan 5 månader kvar!!

  • Joanna Marie
    Äldre 10 Feb 12:20

    Oj vad jag missat!!

    Jättefina klänningar och ringar! Blir så pepp!

    Själv fick jag i veckan de första "bråket" om bröllopet med de blivande svärföräldrarna. Självklart sa de inget till mig men var snälla och ge min m2b en hel lista på saker jag gjorde fel och på saker de var besvikna över i våra planer. Tråkigt, men de kan ta sig tycker jag.

    Annars går planerna för fullt. Hon som ska fixa mina blommor ringde upp idag för att tala detaljer om buketten (jag vill ha en massa olika vita blommor med mycket grönt) och hon föreslog bla liljekonvaljer, rosor och murgröna. Målet är att de ska se ut som om den är lite "vild", naturlig och självplockad. Min klänning sys av en sömmerska så att jag vet att jag får en klänning som passar. Har beställt en tårtfigur! Den är handgjord och ska se ut som oss! Inbjudan är skickad för någon vecka sedan och har redan fått svar från 30 personer (av ca 70).

    Den första är på vänstra insidan av kortet, ritat av en vänn till mig och den andra är framsidan :) De andra två sidorna har bara text


     


     



  • Joanna Marie
    Äldre 16 Feb 17:49
    KirsiLaa skrev 2012-02-14 15:57:55 följande:
    Vilken härlig bild! Jag letar efter en liknande (har ju inte förmågan att rita en själv och vet inte om jag känner någon som kan heller).

    Karaktärerna ser ju precis ut som oss. Jag är lite tjock och så och karln min är supernörd. Tror du att jag kan låna den? Antingen som den är för att ha i festhäftet eller som inspiration till den som ska rita oss, om jag hittar någon sådan det vill säga.  
    Du får jättegärna ha bilden som inspiration och det glädjer mig att du gillar den! Men om jag är ärlig så skulle jag inte vara helt bekväm om du använde den på ditt bröllop...  För mig är det ett bröllopsfoto på oss.

    Jag var föresten inne på din sida och den är jättefin! Såg att du fått dina skor också! Det är ju inte lång tid kvar för dig nu!
  • Joanna Marie
    Äldre 22 Feb 21:02

    Jag som tyckte den från Aspera var snyggast :(

  • Joanna Marie
    Äldre 22 Feb 21:15

    Men om spetsklänningen är ljuvlig kör på den? Den såg vilket som mer speciell ut än den andra

  • Joanna Marie
    Äldre 22 Feb 21:37
    sofiasmamma skrev 2012-02-22 21:33:10 följande:
    Jag bestämde mig i eftermiddags... :)
  • Joanna Marie
    Äldre 27 Feb 08:18

    Va konstigt! Jag var på Brynold bagare förra veckan och fick jättebra bemötande! Det var på Erikslund och där hade de en pärm med ungefärliga uppgifter och jag fick info om att ta mig till Brynolf Bagare i Hälla innan kl 12 någon dag för mer information och detaljer. Kostar mellan 40-55 kr biten om jag inte minns fel (Jag minns mest att det var billigare än systrarna Eriksson). Men jag har budgeterat mycket pengar för tårtan från början då det är en av de saker jag vill spendera pengar på. Och min familj har en extra mage för tårta! ;D

  • Joanna Marie
    Äldre 2 Mar 12:22

    Hindersprövningen utskriven och ifylld! :D Postar den på måndag!!

  • Joanna Marie
    Äldre 12 Mar 07:54

    Hade en riktig tjejkväll i helgen då mina vänninor prövade att göra min bröllopsfrisyr och det blev jättefint! Det är verkligen på riktigt! :D

    I helgen ska vi på vigselmusikgudstjänst i Badelunda kyrka, kommer vi se någon av er där kanske? Flört

  • Joanna Marie
    Äldre 12 Apr 11:59

    KirsiLaa: Nej du övereagerar inte! Jag har ganska stor koll på svensexan då jag ger namn och så och jag utgår från att jag får veta när när de bestämmer, att hålla det hemligt känns dumt om de vet att du inte mår bra av det.

    En update om mig då. OSA har nu utgått och har fått svar från nästan alla, jag bjöd ett par stycken till strax innan osa. Har tagit reda på präst och bokat in möte med han, pratat med bagaren som ska ringa upp när han kommer tillbaka och bokat allting med catering firman! Pratat med killarna om svensexan lite översiktligt samt planerat vigseln lite grann. Svårt att fatta att jag faktiskt ska gifta mig snart! :D

  • Joanna Marie
    Äldre 26 May 23:31

    Senaste veckan har det varit fullt ös för mig! Idag är det EN MÅNAD KVAR!!!

    Provat klänningen för första gången! Några saker ska sys in men annars perfekt. Provat frisyr igen och köpt in de grejer jag behöver för det.  Köpt underkläder och strumpband!
    Banderroller och klistermärken har kommit och den specialbeställda tårtfiguren är betald och på väg! Idag köpte vi glasflaskor med alkoholfritt, 5 backar. Detaljer till min m2b's kläder är inköpta och eventuellt så bokar vi nu i helgen en extra bröllopsresa som är lite lyxigare (fick ett specialerbjudande). Tror också att möhippa är på G, då jag har fått veta av min syster att jag måste dubbelkolla med dem innan jag bokar in saker. Snart dags att betala tårtan och den 5 juni ska vi träffa prästen!

    Självklart har inte allt varit bra, lite kaos med gästerna, hon som skulle vara brudnäbb kan inte komma. I slutändan gör det inte så mycket, men lite besviken blir man väl på vissa människor och deras inställning, men jag tror att det blir en fantastisk dag och att de människor som verkligen bryr sig är de som kommer!

  • Joanna Marie
    Äldre 28 May 09:58

    Jag gick förbi en möhippa där bruden 2 b fick visa upp en skylt med bilder på olika män (tror jag) och bad folk gissa vem hon skulle gifta sig med, tyckte jag verka superkul! Nån som känner igen sig? ;p

  • Joanna Marie
    Äldre 7 Jun 14:21

    Träffat Prästen någon dag sedan och han var jättetrevlig! Öppen för förslag och tyckte inte jag var galen som ville ha på vissa sätt vilket var skönt! Tårtan är betald och nu är det mest småsaker kvar. Ska köpa vin också men det gör man först veckan innan.

    Går och väntar på möhippan nu, har fått veta ett tag sen att jag inte får boka in något under helgerna de kommande veckorna innan bröllopet. Jag vet att jag ska få en då några har råkat säga det lite smått. Ska bli spännande, 2 veckor och 5 dar kvar kan knappt vänta!!

  • Joanna Marie
    Äldre 18 Jun 13:50

    Idag köpte vi resten av drickat, dvs alkoholen! Gick på 3000 kr så jag blev nöjd!

    Blev hippad i helgen! Blev hämtad hos mig och körd till Stockholm där det var knytis och sexlekssaks föreläsning. Sen klädde vi alla ut oss i neonfärger och jag fick en tiara och ett band där det stod Miss Västerås. På tåget in till stan skulle jag få folk att skriva i min kompis bok och dansa omkring. Sen kom vi fram till ett ställe som liknar fångarna på fortet och det var superkul! Sen körde vi lasertag innan vi alla dansade iväg till Jenson boof house och åt en sen middag. Superhärlig dag!! Ska få bilder ikväll eller imorgon! Inget supande då jag inte är förtjust i det.

    Lämnade in mina ringar för förstoring, ska komma i helgen och jag gifter mig på tisdag! Hoppas till gud att de inte är sena!! Dyrt var det också!

    Nu är det små saker som fixas! Bildspel, detaljer i festprogrammet, korg att ha kort i, dukning och dekorations detaljer mm. Kommer bli fantastiskt!! 8 dagar kvar!!

  • Joanna Marie
    Äldre 5 Jul 16:35

    Bröllopet ägde rum för 1 vecka och två dagar sen och jag är nöjd om inte lite bedövad. 2 saker gick fel. Prästen glömde helt bort vigselschemat och gick efter första psalmen direkt in på frågorna (skulle varit 1 text och två sånger innan men vi fick ta det efter allt det) och tårtan. De hade gjort tårtan fel, glömt en botten så den var för mjuk att skära i samt att tårtfiguren kom inte med. Men de saker jag inte hade haft höga förväntningar på var fantastiska där ibland buketten och alla fina, roliga tal! Nu efter en vecka i Rom känns det fantastiskt och vi kom hem till papper som berätta att namnändringen var genomförd! Nu är jag fru Hellström!! :D







Svar på tråden västerås-brudar 2012??