• Ewa Jessic­a
    Äldre 18 Jun 22:09
    3900 visningar
    6 svar
    6
    3900

    Vinterbröllop i Örebro trakten?

    Finns det några pinglor därute som gifter sig i vinter i trakterna av Örebro?? Eller är jag den enda? :)

  • Svar på tråden Vinterbröllop i Örebro trakten?
  • emspem­s
    Äldre 19 Jun 09:01
    #1

    Här är en till! :) Kul att se att det är fler.
    Hur går det med planeringen för ert bröllop?
    Blev förskräckt härom dagen när jag upptäckte att det bara är lite mer än 5 månader kvar. Har gått och tänkt att "det är ju inte fören i december, vi har hur lång tid som helst på oss" ;)

  • Ewa Jessic­a
    Äldre 19 Jun 22:41
    #2

    Hi hi va roligt! Kände mig lite ensam där ett tag.

    Jo jag vet hur det känns, man går och tänker "fast vi har ju hur lång tid på oss som helst" Men så lång tid är det ju inte egentligen om man tänker efter...;)

    Vi har skickat ut "save the date" kort till gästerna och har preliminärbokat en lokal att vara i. Vi letar dock fortfarande runt omkring i trakterna eftersom vi börjar tänka om litegrann angående vart vi ska ha festen, vem som ska hålla i maten etc. etc. Vi har även bokat ett band som ska spela. Och så är kyrkan bokad. På måndag har vi bokat in ett möte med en av de preliminära arrangörerna så vi får se vad det ger...

    Men...that's about it. Vi har mycket kvar.

    Jag har börjat scouta litegrann efter en klänning - vilken djungel det är därute! Det finns hur mycket som helst! Ska man hyra, köpa nytt, låta sy upp, beställa över Internet, köpa begagnat. Det snurrar lite i skallen...:)

    Och ni...hur går det för er? Snurrar det lika mycket i skallen för dig?

    Mvh Jessica

  • emspem­s
    Äldre 22 Jun 15:23
    #3

    Snurrar, virrar och är totalt kaos skulle jag vilja påstå. :) Men mycket av det stora börjar komma på plats. Lokal och kyrka är bokad. Fotograf, frisör, smink och musik är klart... ja bokat iallafall ;)
    Kvar på listan som vi tittar på just nu är catering och tårta.
    Måste faktikst tipsa om ica Maxi för tårta om ni ska ha det. Servicen är helt underbar, dom är väldigt flexibla och bra pris. Ska dit i nästa vecka och provsmaka, men med tanke på konditorns idéer så tvivlar jag inte en sekund på att det blir toppen!

    Vi har också köpt alla grejer till inbjudningskorten så nu är det pyssel på schemat. Otroligt nog har jag en blivande som står ut med att pyssla med mej. :)

    Klänningen är faktikst klar. Jag var på brudspecialisten härom veckan och provade några klänningar. Det fanns ingen där som va klockren så jag tog alla detaljer jag tyckte om och skickade en bild till Millys i Kina. Så väntar spänt på att få se bilder på testklänning snart. :)

    Vilket datum har ni tänkt?

  • Ewa Jessic­a
    Äldre 27 Jun 20:40
    #4

    Ojdå men det känns ändå som att ni har ganska bra koll på läget måste jag säga! Jag är jättenyfiken på vem vilken salong/ som ska göra smink/hår på dig? Själv har jag inte bestämt mig för om jag ska göra det själv eller inte...

    Eftersom jag är glutenintolerant har vi en släkting som ska göra vår tårta/tårtorna.

    O va spännande med klänningen!! Modigt att beställa från Kina! Vilken typ av klänning är det du vill ha? Jag har också tänkt på det faktiskt, att beställa klänning. Problemet som jag har är att jag precis har fått veta att jag väntar barn. Det betyder att, om allt går väl, så är jag i sjätte månaden när vigseln står.

    Vi får se hur jag gör. Vi gifter oss den 11 december i Lindesbergs kyrka. Och ni?

    Kramar Jessica Ewa

  • emspem­s
    Äldre 28 Jun 14:37
    #5

    Gratulerar!! Va roligt med en gravidmage på bröllopet. Längtar själv efter en mage. Vi har dock sagt att vi ska försöka efter bröllopet. Men man går nästan och hoppas att det ska ta trots spiral. ;)

    Det blir Sofia på Unikt (på nygatan) som gör hår och smink. Jättetrevlig och duktig tjej. Ska ha brudkrona som min blivande makes mormors mor har knypplat en gång i tiden, så jag har inget annat val än att låta någon annan göra håret. Den skulle aldrig sitta kvar hela kvällen om jag skulle gjort det själv. :)

    Det stod mellan 4e och 11e, men det blev 4e till slut. Kommer skriva en uppsats samtidigt och jag är rädd att ju senare in i december bröllopet blir desto längre ledighet kommer jag ta. :)

  • 080513 4
    Äldre 30 Jun 17:34
    #6

    Ett tips för catering. Smörgåsnissen på Änggatan 28 är duktiga. Har varit på en del bröllop dom gjort även Festfix ,Christina Jarl är bra.

Svar på tråden Vinterbröllop i Örebro trakten?