• Sebast­iána
    Äldre 24 May 11:00
    13265 visningar
    42 svar
    42
    13265

    Automatkörkort?

    Om du inte gillar att köra bil kanske du inte ska göra det heller. Jag har körkort (eftersom det var något man SKULLE ta vare sig man ville eller inte när man gick gymnasiet), men jag har inte kört bil sedan dess eftersom jag också tycker att det är skitläskigt och jag har inte heller haft bil. Jag använder bara mitt körkort som ID-kort.


    Jag vet inte vad ett automatkörkort är. Har aldrig hört talas om det.

  • Sebast­iána
    Äldre 24 May 11:16
    #6

    För min del tycker jag inte att det jobbiga är växelspaken, utan att jag är rädd att köra på någon...

  • Sebast­iána
    Äldre 24 May 11:32
    #17
    Malin och Joel skrev 2010-05-24 11:24:24 följande:
    Jag var inte rädd för att köra på ngn, när man kommer upp i max 30 km/h så vet man iaf att man hinner stanna men det är inte så praktiskt, kommer nog aldrig glömma när körkortsläraren sa åt mig att gasa annars skulle vi börja rulla bakåt när vi var påväg upp i en liten uppförsbacke. Mitt problem är väl snarast att jag är överdrivet försiktig. Men som sagt, jag MÅSTE verkligen skaffa körkort nu, och om det hjälper mig att slappna av att köra med automat så tycker jag det bara är bra jag undrar mest om det är så handikappande som alla runtomkring säger. Jag tänker att nu kan jag ju inte köra bil alls, så det kan ju knappast bli värre :P
    Samma här. Mina bästa grenar när jag tog körkort var krypkörning och fickparkering. Jag borde nog fräscha upp mina körkunskaper - jag bor ju tyvärr i Norrland nu = usel kollektivtrafik. Jag funderar på att gå till en trafikskola och säga som det är: att jag inte kört på jättelänge och vill ha några lektioner så att jag kommer igång igen.
  • Sebast­iána
    Äldre 24 May 15:15
    #28
    Cantaton skrev 2010-05-24 11:03:37 följande:
    "Automatkörkort" innebär att man bara får körkort för automatväxlade bilar.
    Hihi... annars hade man ju kunnat tro att det var ett körkort man fick i en automat, som typ en fotoautomat
Svar på tråden Automatkörkort?