• Äldre 28 Mar 17:36
    9830 visningar
    16 svar
    16
    9830

    hur mycket i kuvertavgift?

    Vi har valt kuvertbröllop och hade lagt kuvertpriset på 250 kronor då våran mat skulle gå på 220 kronor och sedan räknade vi på drickat till maten.Visade sig sedan att cateringfirman höjt priset innan vi hann beställa så vi fick leta vidare och hittade en billigare cateringfirma. Hade dock redan skickat ut inbjudningarna så nu funderar vi på att ha någon liten present till gästerna också. Tycker själv att det är helt ok med kuvertbröllop. Har alltid sagt att det är den varianten vi ska ha om och när vi gifter oss, då vi redan bor ihop och har det mesta.Vi önskade oss därför gäster på en fest som bröllopspresent och inget annat.
    Upp till 300 kronor tycker jag är helt ok, men det beror på vilka vänner man har. Våra tycker det är för mycket med 250 då vi har lagt 200kronor i present på 2 andra bröllop och här får de då lägga HELA 50 kronor mer!!
    Över 300 kronor blir för mycket tycker jag för som någon skrev innan, det är resa, ev övernattning, möhippa/svensexa mm inför bröllopet som kostar också.

    Lycka till!!

Svar på tråden hur mycket i kuvertavgift?