• mrsJR
    Äldre 31 Jan 22:05
    10600 visningar
    9 svar
    9
    10600

    Hur skriva inbjudan till endast fest...?

    När min bror gifte sig hade de eftersläpp efter själva middagen. Man har ju ofta flera vänner som man känner sådär halvbra, som man kanske inte vill bjuda på middagen men som det ändå skulle vara kul att ha där (dessa vänner vet ju också oftast själva om hur nära brudparet de står och förstår ofta att de inte blir bjudna på middagen).

    De hade inga direkta inbjudningar utan meddelade muntligt eller via mejl och sms att de jättegärna fick komma och festa med brudparet. I studentlivet (de flesta var studenter) är det alltid eftersläpp på stora fester så det var ingen som tyckte att det var konstigt.

    Det blev verkligen lyckat med eftersläpp, vart ett superkul party! Det blev bra också för att när många av de äldre blev trötta ock gick hem så kom nya partyglada personer vilket gjorde att festen fortsatte halva natten. Alla talar fortfarande om vilken kul fest det var och det här var flera år sen .

    Till kyrkan får ju vem som helst komma ändå, utan inbjudan, så det måste man ju inte specifikt bjuda in till. Jag tycker en enkel inbjudan till eftersläppet räcker!

Svar på tråden Hur skriva inbjudan till endast fest...?