Inlägg från: perfektionista |Visa alla inlägg
  • Meddelande borttaget
  • perfektionista
    StPersson skrev 2010-01-31 12:59:24 följande:
    Vet du vad du pratar om?De flesta använder samma blekningsmedel, karbamidperoxid eller väteperoxid. Det som händer är att "blek ämnet" oxiderar skiten på tänderna så att molykylerna blir mindre och därför ljusare. Slitage uppstår givetvis med alla metoder lika mycket. Men inte mer än när du dricker jucie. T.ex. www.Dentworks.se eller www.simplesmile.se funkar precis lika bra som crest om inte bättre då du får mer blekgel för pengarna. Men jag kan hålla med dig om att det är lite krångligt att bleka tänderna, men ska man bli fin får man lida pin :P Lycka till!
    Vadå vet jag vad jag pratar om?

    Ja, jag vet vad jag pratar om. Jag har inte testat Dentaworks eller Simplsmile eftersom jag inte har något behov av att testa dem. Jag har ju redan hittat tandblekning som fungerar, och Britesmile pen och Crest är billigare än de andra två. Jag gillar inte produkter där det följer med en skena som man ska forma själv, för det är alldeles för knepigt.

    Jag har redan vita tänder nu så jag behöver bara Britesmilepennan som touch up då och då. Eftersom inget varar för evigt så kommer jag givetis att bli tvungen att köra en ny blekningskur så småningom, och då kommer det att bli Crest, för att det är billigt och välkänt, och för att jag vet att det fungerar riktigt bra på mig.
Svar på tråden hemma tandblekning??