• StPers­son
    Äldre 31 Jan 12:59
    10667 visningar
    12 svar
    +1
    12
    10667

    hemma tandblekning??

    perfektionista skrev 2010-01-12 23:00:32 följande:
    Det finns jättebra hemmaprodukter, men det finns också m¨ånga produkter som säljs på nätet som verkar vara riktiga hemkok. Dessa bör man nog undvika.Crest Whitestrips och Britesmile pen är två exempel på bra produkter. Finns inte i Sverige, men på nätet. Det är riktigt bra produkter, och jag vet ingen som blekt hos tandläkaren som fått bättre resultat än vad man får med någon av dessa produkter. Med det kanske är olika.Crest och Britesmile är tillåtna i bl.a. USA. och det är riktiga registrerade varumärken som används av masor av människor.Mycket billigare än hos tandläkaren. Skulle aldrig falla mig in att pröjsa fler tusen för en tandblekning. Jag är "omtalad" för att ha vita tänder (har vitast tänder av dem jag känner) och det är tack vare Britesmile pen som jag använder högst sporadiskt.Gör dock en undersökning innan du bleker tänderna, för det är inte bra om du har karies.Googla eller kolla här om du vill veta
    Vet du vad du pratar om?
    De flesta använder samma blekningsmedel, karbamidperoxid eller väteperoxid. Det som händer är att "blek ämnet" oxiderar skiten på tänderna så att molykylerna blir mindre och därför ljusare. Slitage uppstår givetvis med alla metoder lika mycket. Men inte mer än när du dricker jucie.

    T.ex. www.Dentworks.se eller www.simplesmile.se funkar precis lika bra som crest om inte bättre då du får mer blekgel för pengarna.

    Men jag kan hålla med dig om att det är lite krångligt att bleka tänderna, men ska man bli fin får man lida pin :P

    Lycka till!
Svar på tråden hemma tandblekning??