• anapanasiti

    Fler 27 juni-brudar?

    Hur långt har ni kommit med planeringen? Det hade varit roligt att följas åt och diskutera saker som vi undrar över

  • Svar på tråden Fler 27 juni-brudar?
  • lottis77

    Vi gifter oss den 27 juni! Har fixat det mesta, tror jag. Ska bestämma oss för vilken musik vi vill ha under vigseln, hyra kläder till J, skor och underkläder till mig, göra klart festhäftet etc de närmaste veckorna. Resten tar vi lite närmare, som bordsplacering och andra saker där man behöver veta exakt vilka som kommer. Är inte så lång tid kvar nu...!

  • Imma

    Shit, säg inte så där!

    Jag räknar kallt med att det är massor med tid kvar och vi gifter oss också den 27/6...


    lottis77 skrev 2009-04-06 20:41:52 följande:
    Är inte så lång tid kvar nu...!
  • anapanasiti

    Jag känner som du Lottis att det inte är så lång tid kvar, känns som att det är mkt kvar att göra... om man betar av en sak varje dag så ska det nog gå vägen

  • lottis77

    Ibland tror jag att det är bra att inte ha för mkt tid på sig. Bara man har bokat och ordnat de stora sakerna tror jag att man kan vara effektiv och fixa "små"-sakerna ganska så snabbt. Jag skulle kunna sitta och peta i festhäftet hur många dagar som helst, gå runt i 20 affärer och kolla utbudet på olika skor, underkläder, såpbubblor och vela. Har man inte så mkt tid velar man ju inte omkring sådär utan är mer effektiv och gör det man ska snabbt och det blir ju nästan alltid lika bra eller tom bättre. Iallafall är jag så och var definitivt så när jag pluggade. Så, är de stora sakerna fixade har vi faktiskt gott om tid kvar till det andra! Lugnade jag någon nu?

  • Tess Dennis

    Vi gifter oss också den 27 juni! Bokat kyrka. Sen ska vi ha festen utomhus så till det har vi fixat, bord, stolar, dukar, det mesta av bordsdekorationen, ljuslyktor osv. Vi kommer ha grillbuffé och har fixat två stora grillar. Min klänning är klar, m3b:s kläder är nästan klart förutom skjorta. Sen har vi inte fixat skor ännu så det återstår. Kläder till barnen har vi tittat ut men inte köpt. Ringarna är vi inte heller riktigt klara med... Placeringskorten gjorde jag klart igår och har även påbörjat festprogram och vigselprogram, vet hur framsidorna kommer bli iaf :)

    Tiden springer verkligen på och jag vill inte sitta med allt i sista minuten så jag SKA vara klar några veckor innan med alla smågrejer som ska fixas :)

    Hur mycket gäster ska ni ha?

  • möklintabröllop

    Vi gifter oss också den 27 juni i Möklinta, Sala. Har koll på vad som ska göras och när. Men är ändå så stressad och det förmodligen helt i onödan. Blir lite arg på mig själv för att tänka och oroa mig för allt som ska göras.

  • nni

    Här e en till 27 juni brud!
    Bokat det mesta, e allt pysslande kvar (festhäfte, vigselhäfte, bordsplacering med mera). Prata med präst, lokalpersonal om mat osv... Har ganska nyligen köpt våra kläder !
    Det närmar sig nu... Stressad känner man sig, men jag ska försöka låta bli att stressa upp mig så gott det går.
    Vi blir ca 50 personer. Och ni andra?

  • junibrutta

    Vi gifter oss den 27/6, på min födelsedag! Då slipper min blivande hålla reda på ännu ett till datum...

  • Sommaren 09

    Vi gifter oss oxå på min födelsedag 27/6

    Vi har det mesta klart...
    lite smådetaljer kvar bara.

Svar på tråden Fler 27 juni-brudar?