• Troll1
    Äldre 27 Mar 10:30
    12859 visningar
    29 svar
    29
    12859

    Möhippa i Göteborg: gör egna smycken o spa?

    Bröllop på gång skrev 2009-03-27 08:52:15 följande:


    Godmorgon!Först vill jag tacka de som förstod syftet med det här inlägget och har hjälpt mig o mina vänner på traven, nämligen de två första inläggen; Hubba och emi82! Tack!!!Resterande av er kan väl starta en egen tråd om ni har behov av att skriva hur missnöjda ni är med såna här initiativ istället för att fylla upp min tråd...???Ni vet ju inte alls något om hur min personliga situation är och hur initiativtagande o påhittiga mina vänner är, om jag nu vill hjälpa dem på traven med att hinta lite (o inte "lägga mig i" eller "styra upp" som ni fått för er att jag försöker göra)så är det ju faktiskt upp till mig som känner mina vänner, för det tror jag faktiskt att jag gör bättre än vad ni gör...!?Ha en underbar dag!
    Tråkigt att du upplever det så. Tänkte faktiskt samma sak som de du upprördes över.
    Gör som du vill, men bli inte arg på de som i all välmening skriver inlägg.
  • Troll1
    Äldre 30 Mar 11:16
    #16
    Ore skrev 2009-03-27 19:42:32 följande:
    Tycker nog ändå att det är relevant att varna dig att dina vänner kan bli sårade om du försöker styra och ställa för mycket... Även om du inte tror dem om att själva komma på jättebra idéer, så kan det ju hända att de nämner för någon annan - jobbarkompis eller familjemedlem eller annan kompis - att de är bjudna på bröllop, och får höra att "ja, vad ska ni hitta på för möhippa till henne då". Vännerna kanske får jättemånga idéer, från annat håll, och om du då kommer och mer eller mindre talar om vad du vill att de ska "överraska" dig med så kanske du slår ner dem i skorna direkt... Så inte ens om jag visste att jag var den som oftast roddade ihop saker i kompisgänget, skulle jag börja planera min egen möhippa.Men nu är du "varnad" och vad du nu väljer att göra är upp till dig... Ytterligare ett smyckestillverkningstips: Det finns en pärlbutik som heter Millefiori på Linnégatan, de kanske har smycketillverkning? Finns också en pärlbutik i Mölndal som heter Bead place.
    Håller med om det. Jag är också den som brukar ha idéer för överraskningar osv, men jag fick allt hålla igen när det närmade sig möhippa. Visste inte ens om det skulle bli ngn alls. De visste redan vad jag tyckte om ex SPA, så det var en del av det. Vi var på Göteborgs SPA. Jag fick massage och sedan hoppade jag i till de andra i bubbelpoolen och drack skumpa. Hade INTE klarat av att trä pärlor efter det.
  • Troll1
    Äldre 30 Mar 21:52
    #24
    JustMeAndMyLove skrev 2009-03-30 21:39:58 följande:
    En väldigt kul grej är att göra egna sexleksaker :) Man brukar kunna hitta såna här homepartyn som har det med på listan över saker man kan hitta på.Men det beror ju helt på vilket slaks gäng ni är, i mina lretsar skulle det vara hysteriskt kul att överaska den blivande bruden med ett dildoparty! hehe
    Göra egna sexleksaker? Hur då, av kottar? *skojar* Fattar inte hur det skulle gå till. *nyfiken*
  • Troll1
    Äldre 1 Apr 11:11
    #27
    lillabruden skrev 2009-03-31 10:04:39 följande:
    finns nått på teknikmagasnet vet jag o dem dära godis underkläderna borde man ju kunna fixa själv....
    Kanske kan göra kallingar av kexchoklad?

    Känner igen det där med att gjuta mannens k...organ och få en egen dildo. Gubevars!

    Bröllop på gång: Nu vet jag att du kommer att tipsa tärnan etc, MEN jag lovar att du kommer att känna dig ännu gladare efteråt om du ger dem lite space. De kommer säkert på saker och det ÄR roligt att bli överraskad också.
    Säger en med erfarenhet....
  • Troll1
    Äldre 1 Apr 23:17
    #29

    Bröllop på gång skrev 2009-04-01 22:48:48 följande:


    Troll1:Bröllop på gång skrev 2009-03-30 21:42:12 följande:
    Som du ser i mitt tidigare inlägg så har jag rullat över bollen till min värdinna och bästa vän och kommer bara tipsa dem om de frågar om det...Hepp!
    Hepp hepp!
Svar på tråden Möhippa i Göteborg: gör egna smycken o spa?