• älskar­livet
    Äldre 6 Jan 21:03
    20829 visningar
    41 svar
    41
    20829

    Inga barn. Hur skriver men det fint på inbjudan??

    Vi kommer lägga med en extra lapp till de som har barn.
    Däremot kommer vi inte linda in det i fina ord utan skriva rakt ut att barn inte är bjudna men mina syskonbarn och ev ammandes barn kommer vara där, så att de som har barn vet det redan från början.

  • älskar­livet
    Äldre 6 Jan 21:47
    #7

    Fast alla förstår inte det, tro mig. Det kom flera barn på min systers bröllop, trots att de bara skrivit de vuxnas namn på kuvertet..


    stina77 skrev 2009-01-06 21:31:24 följande:
    Jag har varit på många bröllop dom senaste åren. Alla har varit barnfria o det har inte stått något om det på inbjudan. Eftersom inbjudan har varit adresserad till mig o min sambo istället för till familjen förstår man redan där att barnen inte är inbjudna. Vi ska ha med våra egna barn samt deras kusiner.
  • älskar­livet
    Äldre 7 Jan 18:40
    #14

    Fast alla förstår inte att inte alla är bjudna om man bara skriver namnen på kuvertet..

    Emmas syster skrev 2009-01-07 18:39:31 följande:


    man behöver inte skriva ngt alls!man adresserar helt enkelt inbjudan till de som är bjudnadvs Axel och Pia Anderson och inte fam Andersson som innefattar deras fem ungar oxåtill kyrkan kan man inte hindra ngn att komma (inte ens nyfikna människor på gatan eller turistgrupper som ska titta på just den kyrkan) men på festen är det bara de som är uttryckligen bjudna som får kommafattar inte folk det så får de väl åka hem efter vigseln...
Svar på tråden Inga barn. Hur skriver men det fint på inbjudan??