• Pingst­09
    Äldre 21 Aug 22:27
    10216 visningar
    24 svar
    24
    10216

    LCHF-viktminskning

    Jag med har funderat på detta länge. Är diabetiker med rätt höga insulindoser och det gör ju att det är jättesvårt att gå ner i vikt. Ska prata med min sköterks aom detta den 4:e när jag ska dit, för jag lär ju behöva endel hjälp från teamets sida också isf...
    Tror att jag skulle kunna fixa denna variant faktiskt, för jag har inga större problem att skippa pasta och sånt. Svårare med vitt bröd och sötsaker (som jag ändå bör hålla mig ifrån)

  • Pingst­09
    Äldre 22 Aug 08:03
    #18

    Nej jag vet att det gäller allt bröd, men det vanliga grova som vi äter idag har jag inget problem med att avstå, men ibland får jag begär på rostat med marmelad, färskt polarbröd med ost och för att inte tala om hembakt tunnbröd när dett finns att tillgå
    Morötter är ju en underjordgrönsak, men ändå var det ett LCHF-recept på en veckosallad där det var hälften vitkål och hälften morötter....?!?
    Simone B skrev 2008-08-21 22:53:24 följande:


    Det låter som en bra idé. Många diabetiker uppvisar markant bättre värden med den här kosten. Men du bör så klart göra förändringar i samråd med din sköterska/läkare! Men bara så att vi pratar om samma sak här - det är inte bara vitt bröd det handlar om, utan bröd överhuvudtaget. Frukt är godis, och godis är förstås inte så bra för kroppen. Bär är bättre, även om det är något man kan vara lite försiktig med också. Morötter är inget vidare, men sallad går bra!
Svar på tråden LCHF-viktminskning