• Zsarah
    Äldre 14 Jul 02:56
    5715 visningar
    43 svar
    43
    5715

    Ställer snart in pga rädsla för tråkig fest..

    Jag har velat ge upp allt och strunta i allt som har med bröllop att göra, är så rädd att det ska bli en tråkig fest.
    Våra släkt är inga sångfåglar, inga tal hållare och inte heller så lekande av sig är så rädd att det ska bli tråkigt.
    Finns det någon annan i samma situation?

  • Svar på tråden Ställer snart in pga rädsla för tråkig fest..
  • 200803­01
    Äldre 14 Jul 05:51
    #1

    Vi hade inga tal, inga lekar, ingen sång men vi hade en toppenfest iallafall.

  • femini­stbrud
    Äldre 14 Jul 08:32
    #2

    Rolig fest fixar man med mycket alkohol

  • Fenixx
    Äldre 14 Jul 08:33
    #3

    uch min släkt är likadan. så är jätterädd att det blir trist runt där dem är.
    men ska bjuda in en massa vänner och så är min m2b´s släkt mer pratsamma och fart i.

  • Boomto­wn
    Äldre 14 Jul 09:46
    #4

    Min släkt är likadan! Jag bävar! Vad ska vi hitta på tro? Min gubbe är lika tråkig han. Vill inte ha en stel fest. Vill ha lekar, att folk bjuder på sig själva och har stenkul. Har köpt kort från Mique där det står en massa knäppa uppdrag. Jag skrattade så att tårarna kom. Tänkte dela ut dem. Ok då om ingen vill vara med eller inte fattar. Pinsamt. Men det kanske äör några som börjar fnittra när de tänker på det iallafall. Då får väl de andra ha tråkigt då isåfall. Du har inga syskon eller nåt du kan alliera dig med?

  • Susann­a och Fredri­k
    Äldre 14 Jul 09:56
    #5

    Har du ingen rolig påhittig kompis som du kan utse till lekledare?? Det är ju alltid ett sätt att få lite saker att hända.

  • hondaf­reak
    Äldre 14 Jul 10:06
    #6

    Skaffa en trubadur som håller låda och spexar lite med historier och sånt under middagen. När folk har druckit litegranna brukar det bli lite bättre stämning, så ge dom påfyllning vid brudskålen!
    Be dina kompisar börja dansa, så kommre de andra med, och BRA MUSIK är dödsviktigt !

  • pluggi­sen
    Äldre 14 Jul 10:09
    #7

    Jag var på bröllop i lördags och det var en massa tal och videovisning. Bröllopet var på 2 språk så allt tog längre tid än ett vanligt bröllop. Detta resulterade i att jag blev lite orolig för mitt eget bröllop i Augusti. Fick lite tankar: Är det så här ett bröllop är?!!Man sitter och sitter...... Jag trodde det skulle vara mer rörelse!!!? men jag har lagt av mig den oron. Jga har lämnat över ansvaret till våra toastmaster och bett dom styra upp festen lite förutom att hålla ordning på talen. Jag blev lite arg då jag läste ett inlägg: Rolig fest fixar man med alkohol, Man kan ha roligt utan alkohol oxå!!!!!!!! Det blir som man gör det. Har man en tråkig släkt får man liva upp den lite med hjälp av lekar, allsång, tipsrunda eller annat.Jag har lite av samma problem som ni andra: min egen släkt är mycket för sång, spex och lek, Min m2bs släkt är av den stillsamma: som sitter och pratar och äter gott, därför har vi valt att ha 2 toastmasters på vår fest för att det ska bli balans av allt. Jag säger lite: Man tar sedan dit man kommer, detta innebär att det som händer på festen får man ställa upp på och detta innebär att man får bjuda på sig själv. Jag tror att många av er oroar er i onödan. Det är er dag och ni ska ta dagen som den kommer. Så sluta och oroa er, det är lite nerver också kan jag tro.....

    Hoppas ni lugnar ner er, det kommer bli bra!!!!!!!!!

  • 200803­01
    Äldre 14 Jul 10:12
    #8

    Jag tror att om man lägger lite tanke bakom bordsplaceringen så får man en rolig fest utan alla lekar, tal och sånger. Vi hade som sagt inget av det men pga bordsplaceringen så hade alla jättekul. En kvinna som vare sig jag eller min man träffat utan hon kom med en vän till min man hon kom fram under festen och sa att hon oroat sig innan för att hon inte kände någon men att detta var den roligaste fest hon varit på. Så jag tror inte att ni behöver oroa er. Dessutom kan jag tillägga att vi hade inte många där som drack alkohol men hade kul ändå.

  • 090208
    Äldre 14 Jul 10:29
    #9

    JAG ar i precis samma situation!! Och annu varre da jag redan har gift mig har i London och kommer hem och har fest. Ar orolig att man inte ska fatta att min brollopsfest ar lika viktig och *taadaa* som alla brollopsfester. Vagar knappt ha bordsplacering, det ar jattesvart!

  • Zsarah
    Äldre 14 Jul 10:53
    #10

    Känns skönt med andra i samma sitation, vi kommer att ha ett väldigt litet bröllop och båda släkten är likadanna:P
    Men får tala med några vänner som kommer och be dem hitta på nått roligt spex som folk kan uppskatta (tror inte nån hittar på nått om jag inte ber dem..)

    Tack för alla tips, ska läsa igenom dom ordentlig då lill tösen sover middag:)

Svar på tråden Ställer snart in pga rädsla för tråkig fest..