• T RO

    Tappat 12 kilo = lös hud! Hjälp!

    Har som rubriken antyder tappat 12 kilo (ska gå ner 7 till) och det är jag jätteglad för. MEN: jag har inte blivit så "slimmad" som jag trodde. Visst, smalare och så, men inte "tight".

    Jag tränar och sånt, sådet är inte det, och jag har försökt med scrubb/peeling i duschen och massage för att få huden att bli smidig. Använder babyolja efter varje dusch eftersom min hud är så torr, men jag känner mig ändå sladdrig liksom...

    Vad har ni för tips?
    Uppstramande krämer?
    Kurer?
    Detox?

    Är min enda utväg operation?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-28 14:54
    Tack alla för tips och kommentarer!

    Jag tror att jag helt enkelt får stå ut med min "skrynkliga" hud. Jag märker själv att den blir gradvis bättre av motion och vatten, så det kanske löser sig tills jag blir ett par år åldre.

  • Svar på tråden Tappat 12 kilo = lös hud! Hjälp!
  • T RO

    Ja alltså, jag är ju bara 25, så jag hoppas att det inte är "för sent" för den sakens skull.

    Och vikten har jag VERKLIGEN inte tappat särskilt fort heller (snarare för sakta enligt mig) så vad kan man då göra?

    Finns det verkligen inget annat än "tid" att ge det? Känner mig ju inte speciellt snygg just nu :-/

    Tacksam för alla svar

  • T RO

    Nepp, inte fort alls, det tog 6 månader
    Viktväktarna

    Hade det varit en snabb viktminskning så hade jag försått och mer kunnat acceptera det liksom, för då är det ju bara vatten.

  • T RO

    Hmm, ja klart att det sitter fett på vissa ställen (höft insida lår mage etc), jag ska ju trots allt gå ner 7 kilo till, men jag tycker att det är i "ytterhuden" som jag är slapp om ni förstår vad jag menar.

    Om jag "håller ihop" om huden på framsida lår (där jag faktiskt är ganska "deffad") så är huden likson "rynkig" (kommer inte på något bättre ord...)

    Kanske bara torr och oelastisk? Jag är så förvirrad för jag vet inte vad jag ska förvänta mig riktigt nämligen.Har ju aldrig gått ner på det här viset förrr :-P

Svar på tråden Tappat 12 kilo = lös hud! Hjälp!