• Rioja
    Äldre 12 Apr 11:27
    8537 visningar
    6 svar
    6
    8537

    Förslag på romantiska platser i Sverige

    Hej allihop,

    Jag och min spanska fästmö har bestämt oss att gifta oss snabbt och enkelt och ha den stora festen med släkt & vänner och deras respektive grannar senare nästa år!

    Spanien faller bort då det tar flera månader för flera tjocka byråkrat-gubbar att stämpla diverse papper och skicka dom fram och tillbaka minst 3 ggr bara för att ge oss "hinderskaps provet", sen får man boka tid hos typ motsvarigheten till Kebnekajse's kommun om man inte vill vänta tills man fyllt 40 innan det blir ens tur!

    Efter lite efterförskningar på nätet så verkar det som att man dels kan välja vigselort och att det dels inte tar så lång tid för ett hinderskaps test här hemma! Eller???

    Efter mycket slit och tårar, blommor och chocklad så har damen gått med på att gifta oss borgerligt utan mamma och pappa. Vi (JAG) vill gärna kunna gifta mig med henne innan augusti (fråga mig inte varför!)och kommer nu under veckan att ringa alla berörda myndigheter för att komma igång med det praktiska.

    Tillslut, efter 2 dagars skrivande här, kommer min fråga! Med tanke på vad jag skrivit här, kan någon komma med förslag på någon/några romantiska/traditionella/natursköna/coola platser runt om i Sverige så jag kan kontakta dom i förväg (om vi bortser från Kebnekajse, tack ;)?

    Tack på förhand

    Rioja

  • Svar på tråden Förslag på romantiska platser i Sverige
  • Thaila­nd 08
    Äldre 12 Apr 11:40
    #1

    Vid klipporna på kusten hade jag valt om jag skulle gift mej i Sverige

  • jelikr
    Äldre 12 Apr 13:35
    #2

    Jag hade valt nån plats kring Höga Kusten i Västernorrland för det är så ooootroooligt vackert , Fast sen är jag ju partisk oxå(bor i V-norrland...)

  • halo08
    Äldre 12 Apr 13:41
    #3

    Skönhet ligger i betraktarens ögon. Har ni inget ställe som är "ert" här i Sverige?? Det finns så många vackra platser där jag inte skulle vilja gifta mig för dom betyder liksom inget.
    Lycka till!

  • grabba­rna
    Äldre 12 Apr 13:47
    #4

    jag måste ju såklart hålla med jelikr kanske klipporna vid rotsidan, toppen av skuleberget eller vid högbondens fyr eller helt enkelt bara satsa att ta vara på ljuset och gifta sig vid midnatt nånstans..vi förlovade oss på ett berg vid midnatt och det var såå vackert ute...

  • lyckli­g78
    Äldre 12 Apr 13:48
    #5

    Hade vi inte gift oss på thorskog så hade vi gift oss på Furholmen utanför Strömstad. Så liten men vacker ö. Den har klippor, en stor gräsmatta där man kunde ha picknick i det gröna eller ha festen på bryggan utanför restaurangen. Men då är allt beroende av vädret och vi fixade inte riktigt det..

  • isabel­le79
    Äldre 8 Nov 02:03
    #6
    +1
    Lån erbjudande mellan särskilt utan avgift i förväg
    Hej
    Jag heter Madame Isabelle, jag är fransk
    och jag är en särskilt som erbjuder lån till en ränta på 3
    %. Beloppet varierar från 2.000 ? till 800 000 ?. Jag vill ha att göra
    med människor som ärlig och pålitlig. Om din ansökan är
    allvarliga skicka mig ett e-post. Jag betalar mina pengar bara för att
    människor som har möjlighet att få mig att betala för det. Om du är intresserad
    tveka inte att kontakta mig direkt på min e-post: isabelle1.dermos1@gmail.com
    whatsapp eller sms: +32 460 214 746
Svar på tråden Förslag på romantiska platser i Sverige