• Joji
    Äldre 13 Sep 17:54
    286130 visningar
    2833 svar
    2833
    286130

    Göteborgsbrudar 2008

    Fast det gäller ju även toppar/klänningar med tunna axelband... Tycker det är så synd när man ser brudar där det liksom skär in, förstår hela intrycket!

  • Joji
    Äldre 13 Sep 22:54

    Vårt nästa steg är flera:

    * boka fotograf
    * boka band
    * köpa material till inbjudningskorten (har typ valt ut det, ska bara köpa det... )

    Klänning känner jag ännu så länge inte så stor stress över. Men Stenbruden och bröllopgbg - tack för tipsen! "Tyvärr" är jag en sån himla perfektionist när det gäller kläder. Har väl lyckats släppa det lite nu, men om det skulle se minsta lilla konstigt ut, eller skära in pyttelite typ vid ryggen eller armhålorna, som man ju sett på många brudar, så får jag panik... Spelar ingen roll hur fin jag känner mig i klädsel och kropp i övrigt...

    Men det löser sig säkert!!

  • Joji
    Äldre 14 Sep 23:06

    bröllop gbg - vad skönt att ni hittade en lokal som kändes bra, och med en vägg som matchar ert tema och allt!

    Jag vet inte hur länge festen kan tänkas pågå... Min kompis vigdes vid 15.30, festen slutade 02.00 och det kändes alldeles för tidigt! Fast, man ska ju sluta på topp!? Ett annat bröllop jag var på kunde gott slutat tidigare... Man hoppas ju att ens egna fest ska vara superkul! Bra att ni kan vara längre om ni vill ändå, det kan inte vi i vår lokal, fast vi får vara utanför i ett litet "båthus", men utan alkohol!

  • Joji
    Äldre 16 Sep 18:39

    Sussigull - vi har bara bokat kyrka och lokal, men jag känner att vi får boka fotograf, band och bröllopsnattsrum snarast! Vill ha det ordnat, så man inte behöver hamna i att det man vill ha är bokat!

    M2b har varit bortrest en vecka, vi får försöka ta tag i det hela nu i veckan...

    Jag var förresten på bröllop på Hällsnäs förra året, superfint! Enda nackdelen var att det är lite långt mellan "cigarrummet" och dansgolvet - folk blev utspridda och det blev liksom inget riktigt drag vid dansgolvet, eftersom folk var långt bort när de inte dansade! Kan vara bra att tänka på och motverka på något sätt!

  • Joji
    Äldre 22 Sep 17:30

    Oj oj, längesedan jag skrev här i också!

    Idag har jag varit på en minibröllopsmässa på Nordgården utanför Göteborg, typ vid Billdal... Verkligen mini, men fick ändå lite tankar kring hur buktetten kan se ut, och inbjudningskorten... Var med en annan tjej som också ska gifta sig, så kul att bolla idéer!

    Ska försöka boka band och fotograf denna veckan! Vill även boka bröllopsnatten, jättebra att läsa era tips!

  • Joji
    Äldre 22 Sep 17:43

    Mässan var verkligen minimini!

    Hmmm, tips... Såg en jättefin brudbukett bestående av bara röda rosor och pärlor, fast jag ska ju inte ha rött med i mitt tema...

    Såg även en jättefin hjärtbåge som står på marken. Denna hade de lindat gröna blad och vita blommor runt, antar att man kan använda vilka blommor man vill - väldigt fint!

    En av fotograferna som var där och visade bilder - Karin Linde. gör även superfina tavlor där hon gör något slags montage av flera bilder. Jättefina!

    Åh, vi måste boka fotograf!!!

  • Joji
    Äldre 23 Sep 18:33

    LindaochLinus - 17 Maj, S:t birgittas kapell
    Astriden - 5 April, Stora Holms Säteri
    BarbaBruden- 10 Maj, Masthuggskyrkan
    stjärngudinnan- 5 juli, Kungslena kyrka
    Joji - 12 Juli, Onsala Kyrka

  • Joji
    Äldre 24 Sep 11:59

    Astriden - 5 April, Stora Holms Säteri
    BarbaBruden- 10 Maj, Masthuggskyrkan
    LindaochLinus- 17 maj, S:t birgittas kapell
    Majsis- 31 maj, Rådhuset
    malinlars- 7 Juni S:t birgittas kapell
    stjärngudinnan- 5 juli, Kungslena kyrka
    Joji- 12 Juli, Onsala kyrka
    MrsD- 19 juli, Lysekils Kyrka
    Fröken Plommon - 9 aug, Säve Kyrka

    Jag gjorde om listan - MrsD, du hade råkat sätta ditt datum för tidigt, hoppas det var ok!

  • Joji
    Äldre 24 Sep 12:02

    Astriden- vi har inte ordnat mer än er, och knappt ens det! Vi har bara bokat kyrka och lokal. Vi avvaktar med mycket tills vi officiellt förlovat oss. Vet inte när det blir, jag inväntar det hela...

    Däremot så har vi ju många många tankar i huvudet. Jag tycker det känns viktigt att boka sådant som kan bli uppbokat. Målet är att boka fotograf och band denna veckan.

    Sedan vill jag köpa material till inbjudningskorten som vi kollat ut, börja prova klänning, spana på tårtor, buketter. ÅH, det är ju SÅ kul!!!

  • Joji
    Äldre 25 Sep 21:31

    Åh, jag vill också med på vin och bröllopssnack! Ännu så länge är det hemligt för våra vänner (utom två) så det vore skönt att få babbla av sig!

    Jag ska kolla om jag kan den 12/10!

    Vi ska till Tjolöholm, på lördagen den 13/10 tror jag... Fast det beror väl på i vilket skick man är efter vår snicksnack kväll, om jag kan gå med...

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008