• stenbr­uden
    Äldre 7 Sep 12:01
    284402 visningar
    2833 svar
    2833
    284402

    Göteborgsbrudar 2008

    Någon som ska gifta sig i juni 2008? Från Götet kanske?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-10-17 12:26
    Nästa BT träff är fredagen den 2/11!

    stenbruden och astriden är på! Vore kul om ALLA kommer!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-10-17 12:36
    ~ bröllop gbg - 24 november, Aschebergska Eken
    ~ Astriden - 5 April, Stora Holms Säteri
    ~ BarbaBruden - 10 Maj, Masthuggskyrkan
    ~ LindaochLinus - 17 maj, S:t birgittas kapell
    ~ Majsis - 31 maj, Rådhuset
    ~ 31 maj 2008 - 31 maj, Tofta Bränneri
    ~ Stenbruden - 6 juni, Aspenäs Herrgård
    ~ malinlars - 7 Juni S:t birgittas kapell
    ~ 080628 - 28 juni, Tofta Bränneri
    ~ stjärngudinnan - 5 juli, Kungslena kyrka
    ~ Joji - 12 Juli, Onsala kyrka
    ~ MrsD - 19 juli, Lysekils Kyrka
    ~ NYC Brud i Gbg - 2 aug, Skärhamns kyrka
    ~ B & S - 8 aug, centrala GBG
    ~ Valkyriana- 8 aug, Kapellet stenungsund
    ~ Fröken Plommon - 9 aug, Säve Kyrka
    ~ fru augusti 2008 - 23 aug, Hanhals kyrka
    ~ Amor Eterno - 30 Aug, Kungälvs Kyrka - Fest - Aschbergska Eken

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008
  • stenbr­uden
    Äldre 13 Sep 13:05

    Hej allihop!

    Välkommen Majsis! Vart ska ni ha vigseln? Rådhuset?

    Amor: Ja världen kan verkligen vara pytte ibland! Underbar morgon, håller med! Och vi har ju en rätt skön utsikt här
    Låter ljuvligt med utrymme och kunna ha grillpartajen hemma, vill också!! Ingen som har tips eller kontakter på tomter i onsala området? Vi letar febrilt!!
    Va kul å höra att du har hört gott om Aspenäs! Vi har pratat med Hans där och fått all info. Det verkar toppen MEN baren stänger redan 01.. har ni tider o passa?
    Va mysigt att ni ska på klänning tripp! Jag är sååå nära att beställa min nu, skulle bara vilja prova en liknande nånstans..

    Bröllop gbg:
    Kul att du har hittat din klänning nu!!! Har din m2b sett den än? Eller ska det vara en överaskning?

    Jag tror att vi allihop kommer att hitta våra klänningar ganska snart, man VILL ju inte vänta

    L&L:
    Klänningen var jättefin!!! Ja mamma är utbildad florist och är delägare i en "handelsträdgård" med inriktning på väldigt mkt rosor av alla dess slag och sorter. Dom har tom levererat till Norska kungahuset för att dom har så speciella rosor. Dom finns ute i Hålta längs Marstrandsvägen. Men hon jobbar som tandsköterska annars. Jobbar med blommorna på fredagar och fritid, med andra ord nästan alltid
    Hon är jätteduktig så självklart ska hon ju göra våra blommor! Hon kan säkert göra fler om ngn är intresserad. Hon har högsta betyg i bukett bindning och har faktiskt gjort brudbukett förr.

  • stenbr­uden
    Äldre 13 Sep 13:08

    Till er allihop!
    Ska ni ha barn med på festen??? Denna eviga fråga.....
    Vi vill inte ha det och jag har spånat på en lite snällare ramsa till det.. Vad tycker ni?? Kan man använda den??

    Visst älskar vi barn, de är en gåva
    men denna kväll får de stanna hemma och såva
    En lång middag med tal
    är inte deras förstahands val
    så under denna vuxna långa akt
    har de roligare hos sin barnvakt
    men om man bröstet måste amma
    får man givetvis följa med sin mamma

  • Majsis­2008
    Äldre 13 Sep 13:27

    stenbruden den ramsan tycker jag var jättebra....själva så har vi bestämt att det får bli upp till föräldrarna själva och bestämma om barn ska få va med, har skrivit på inbjudan att vi festar in på småtimmarna....

    och ja vi kommer gifta oss i rådhuset..

  • bröllo­p gbg
    Äldre 13 Sep 13:56

    lindaochlinus: den kostade 4700 till slut. 4900 ursprungligt pris, minus rearabatten, plus ändringskostnad. Tjejen på rehmanns var jättebra och hade mycket god smak och erfarenhet. hon såg direkt vad som skulle kunna passa min kroppstyp osv... gav oss ordentligt med utrymme så vi kunde diskutera fritt, inte alls pushig, vilket jag tycker är väldigt skönt.

  • bröllo­p gbg
    Äldre 13 Sep 14:00

    amor eterno: vad kul att höra att ni var så nöjda med aschebergska! ska dit och kolla lite och diskutera imorgon. tydligen så är det ett annats ällskap där samtidgt som vår bröllopsfest, men enligt Agneta ska vi inte bli störda av dem. vår lokal är på andra sidan huset sa hon. vi vill ju gärna få plats med en liten banduppsättning med PA i samma rum som själva middagen, så att det är fritt fram att spela och sjunga nåt när som helst. undrar om det kommer att funka? de sa att de hade en sal som var lagom till 80 pers, men tänk om inte instrumenten och det får plats? jag får väl hålla tummmarna tills imorgon eftermiddag.

  • bröllo­p gbg
    Äldre 13 Sep 14:07

    stenbruden: ja, min blivande var med och provade igår. det var rätt så romantiskt faktiskt, han blev alldeles tårögd när jag kom ut i den som vi sedan köpte. allt blev så verkligt direkt. wow, jag ska faktiskt gifta mej! men han får nog inte följa med och se när de fixar med ändringarna och det. klänningen var i storlek 42 och jag är mer åt en 36:a så det var lite svårt att riktigt föreställa sej hur det kommer att bli. så i slutet av oktober ska jag dit och få den ändrad. måste hinna fixa skor och underkläder tills dess. funderar på att köpa ett par röda stövlar för att bryta av och göra det lite mindre vekt och romantiskt, passar mej som person bättre med något med lite mer attityd.

    barn är bjudna till vår fest. vi vill gärna ha folk i olika åldrar, det blir oftast roligast tycker vi. de barn vi ska bjuda är ju också roliga personer som säkert kommer att förgylla festen. sen är det upp till föräldrarna att bestämma om de vill ha en kväll utan barn eller ej.

  • bröllo­p gbg
    Äldre 13 Sep 14:09

    majsis: vi ska också vigas borgerligt och funderar lite på var man ska ha ceremonin. vi har ett ställe där både frieriet och förlovningen skedde, men det är utomhus och jag vet inte hur tappra våra gäster är, med tanke på att det är i november. eller så är det jätteromantiskt att stå där kylan också kan man bjuda gästerna på nåt varmt att dricka när vi kommit in i festlokalen. vad tror ni om det?

  • stenbr­uden
    Äldre 13 Sep 14:42

    Bröllop gbg:

    Jag såg en bild på ett vinterbröllop där vigseln var utomhus. Det var rimfrost på grenarna och bruden hade en jättevacker och mysig fusk pälsjacka i vitt, kort som passade perfa till hennes klänning. Dom hade ljuslyktor längs platsens sidor och lyktor även i träden. Jag tyckte det såg helt otroooligt vackert ut!!! Blev nästan sugen på ett vinterbröllop Nu hade ju dom väldig tur med vädret iof, det kunde ju ha varit slask o grått. Det var en fiin vinter kväll (mörkt iaf, kan ju ha vart em) med snö och frost. Så ta en liten funderare... varm dryck låter jättebra och en vigsel som inte är allt för lång. Dom får ju klä sig rätt oxå!

    Låter coolt med dina stövlar, ovanlig kul idé! Om det är "du" så kör på bara!

    Hmm ingen annan än vi som ska ha barnfritt???

  • Lindao­chLinu­s
    Äldre 13 Sep 15:42

    Stenbruden : Vi ska ha barnfritt,så du e inte ensam...älskade ramsan,den var jättebra Vi känner som så att alla ska kunna slappna av ordentligt,vi satsar ju stort på en ordentlig fest ...så barnen får vara hemma hos barnvakten i kyrkan är den ju givetvis välkomna !!!

    Hos oss ska alla dansa till bandet www.zebramusik.se ...åh gud vad kul det ska bli

    Det där med din mamma låter ju jätteintressant

  • Lindao­chLinu­s
    Äldre 13 Sep 15:47

    Våran kontakt med bandet hade som ide´ att när alla ska sätta sig till bords,ska en av killarna gå i bandet längst fram & spela säckpipa & så ska alla gästerna gå i ett slags tåg

    Dem verkar helsköna det gänget alltså.Dem har lovat att det ska bli en kanonfest Vi har ju gäster ända från usa som redan nu har fått ta ut ledighet från sina jobb mm för att komma till oss & fira oss så vi kommer att satsa mycket på att det ska bli en hejdundrande fest som ingen glömmer

    haha,jag satt förut & läste ett mail från en av våra gäster som redan nu hade börjat tänka på sitt tal till oss & då blev jag nästan tårögd,hihi.....hur ska det gå på den stora dagen egentligen?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008