• Chelli­o
    Äldre 15 Jul 18:52
    17833 visningar
    187 svar
    187
    17833

    Juni 2008

    Såg att den andra tråden var stängd och hittade ingen ny så jag startar en
    Skulle vara kul att följas åt nu när man har 1000 olika planer och förslag i huvudet

  • Svar på tråden Juni 2008
  • Gönill­a
    Äldre 22 Aug 08:13
    #0

    Vi ska förresten vara i Seglarvik utanför Tranås om någon råkar veta var det det ligger. Min blivande man är från Tranås - och så alltså svärmor. ;)

  • Monken
    Äldre 22 Aug 19:17
    #0

    Gönilla,
    Va kul, då gifter vi oss på samma dag! :)
    Ja, visst känns det långt bort, men jag är rätt nöjd att ha tid till att fixa allt som ska fixas innan.

  • maline­va
    Äldre 22 Aug 19:28
    #0

    Vi skall också gifta oss 7 juni!! Jag tycker också att det är långt bort. Men det är nog ganska bra, med tanke på hur mycket det är att planera!!

    Vi skall gifta oss i GÖteborg :)

  • Monken
    Äldre 22 Aug 19:41
    #0

    malineva, va kul med en till!! Hur långt har du kommit i planeringen?

  • Gönill­a
    Äldre 22 Aug 21:29
    #0

    Men ska vi kanske öppna en 7 junitråd då?

    Det kanske kunde vara kul att följas åt och inspirera varandra?

  • maline­va
    Äldre 22 Aug 21:38
    #0

    Monken: Jo.. i huvudet är allt klart ;)..
    Vi har boka kyrka och lokal. VÄntar nu på att få klartecken från en sömerska.. att hon skall sy min klänning. Hoppas hoppas..

    Färgerna är klara, skall nu snart köpa lite material till inbjudningskorten.. skall göra lite tester innan jag helt och hållet bestämmer mig hur d skall se ut?

    Gönilla: Varför inte??! :)

    Själva då? Har ni kommit långt?? Det känns som om tiden kommer att gå fort när man väl håller på med planeringen!!

  • Monken
    Äldre 22 Aug 21:43
    #0

    malineva, Vad kul att få klänningen uppsydd! Den blir ju verkligen precis din då!
    Vi ska åka och få offertförslag på lokal i morgon, kyrka är bokad. Tärnor utsedda (i och för sig bestämdes det redan för ca 5 år sen över massa glas vin :) ) Marshalker och toastmasterpar utsedda. Och jag kan väl börja erkänna att jag som alltid tyckt att det är hysteriskt att köpa klänning redan nu har fallit för min drömklänning... och... köpt den... Hoppsan så det kan bli. :)

    Gönilla, 7 Juni tråd låter roligt! Jag startar en genast!

  • Monken
    Äldre 22 Aug 21:46
    #0

    Här finns den nya 7 Juni tråden!

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2481737.html

  • Blivan­de Fru Johans­son
    Äldre 22 Aug 21:52
    #0

    Hej! Vi gifter oss den 28/6-08 Skulle gift oss i år, men fick barn för ca ett halvår sedan, så sköt på bröllopet. Så planera finns kvar!
    De som e bokat är:
    Kyrka, herrgård, klänning (min mammas), transport (pappas cab), tärnor (mina systrar), bestman (m2b´s bästa vän), ringbärare (vår son), musik till kyrkan, toastmaster, sminkning+ frisör, gästlistan. Tror ja fått me de mesta..

  • lottis­lotta
    Äldre 30 Aug 15:23
    #0

    Hej på er!

    Vi skall också gifta oss 7 juni 2008, men i det östra grannlandet ;) Blir lite svårt även för mig med arrangemangen, eftersom jag inte heller är hemma från orten där vi gifter oss. Och egentligen är inte min fästman det heller... Men det är en annan story hur vi kom fram till att det är det absolut rätta stället :)

    Vi har fixat kyrka, festlokal+mat (det är en superfin restaurang ute vid vattnet som vi hyr, vilket vi tycker är behändigt). Så är färgtemat bestämt, det blir blått och gräddvit, men blommorna gräddvita och riktigt ljusrosa.

    Bestmannen tillfrågades redan i början juni och toastmastern skall vi fråga bara vi träffar honom (är på resa...). Det största problemet jag haft hela sommaren är valet av brudtärna/-tärnor! Jag har inte ännu heller bestämt mig! (Har funderat nu i 4 mån) Okej, jag har ju mycket tid än, men eftersom vi hållit bröllopsplanerna hemliga så skulle det vara så skoj att dela hemlisen med en tjejkompis/kompisar. Kanske jag nu får ännu närmaste tiden dela hemlisen med er här på forumet och med min mamma som varit till stor hjälp :)

    Mitt problem med valet av brudtärna/-or är att jag har flera nära vänner. Jag har bott på olika orter och pluggat i olika skolor så alla vännerna känner inte varandra så värst bra. Jag har kommit fram till tre alternativ nu, varav två (A och B) känner varandra lite och de bor på samma ort som vi gör nu (vilket ju är praktiskt). Den tredje kompisen (C) bor på annan ort och henne känner de två andra knappt alls. SÅ då skulle det vara lättast att välja A och B. Men så har jag igen känt C längst och rest med henne lite och gjort annat skoj. Så ok, då kunde jag ju välja henne med, men problemet är igen att hon är en härlig person, men lite yr (kommer för sent, glömmer saker...) och jag är rädd att jag kommer att stressa med att hon ev glömmer något. Så jag tror nog det får bli A och B ändå, även om jag "bara" känt dem i 4 år... Vi funderade på att utnämna C till kyrkomarskalk i stället...

    Hur har ni valt era brudtärnor? Har ni alla redan tillfrågat dem?

    Klänningsmodellen är uttänkt och jag funderar på någon från Ginnis. Först måste jag nog lite gå ner i vikt tycker jag, vill ju absolut känna mig snyggast i stan då det sen äntligen är dags :)

    Och ja, så har vi funderat på musiken till kyrkan. Bl.a. har jag funderat på att överraska min m2b med att sätta mig vid flygeln och spela och sjunga en låt jag skrivit själv (int ännu skriven dock, men den är på gång :) )

    Att sådant! Otroligt kul med denna tråd så att vi som gifter oss typ samtidigt kan vara uppdaterade med hur andra framskrider i planerna :)

Svar på tråden Juni 2008