• Chelli­o
    Äldre 15 Jul 18:52
    17829 visningar
    187 svar
    187
    17829

    Juni 2008

    Såg att den andra tråden var stängd och hittade ingen ny så jag startar en
    Skulle vara kul att följas åt nu när man har 1000 olika planer och förslag i huvudet

  • Svar på tråden Juni 2008
  • Neo200­6
    Äldre 2 Oct 20:53

    Psalm 289: Guds kärlek är som stranden och som gräset, är också fin.

    Jag och min tärna har i helgen enats om ett färgtema. Det blir grönt och lila. Hon ska ha en grön klänning så det blir huvudfärg.

  • blivan­defrun
    Äldre 2 Oct 22:21

    jag vill ha slöja såå fint och enda gången i livet man kan ha det tänkte ha håret nersläppt och änglalockar, kanska att man tar "överhåret" bakåt och fäster med en fin klämma, just för att få mer hår att fästa slöjan i

    jag vill ha rosa men får se va det blir

    psalmer mm har jag inte ens funderat på.. det är mkt som ska göras som man inte ens har tänkt på

  • Monken
    Äldre 3 Oct 09:58

    Usch, idag vill jag inte spara till långt hår längre... det kommer ju en mellanperiod när man inte kan göra nåt alls med kalufsen och där är jag nu!! Har letat efter bilder på korthåriga brudar, men det finns ju inga. Jag vet å andra sidan att om någon vecka har håret växt lite till och så är jag lite nöjdare igen.

  • Blivan­deFruJ­ohanss­on
    Äldre 3 Oct 11:36

    Har haft ganska långt hår nu i ett par år, men vet hur de är när man har kort o ska spara till långt. Efter bröllopet ska ja klippa av mej ganska mycke! Ska bli så skönt. På onsdag ska ja gå igenom inbjudningarna me hon som ska göra dom. Sen är dom färdiga O bara väntas på att skickas ut Har gjort färdigt kyrkhäftet. Men är bara en kladd, när vi pratat me prästen så har säkert nått ändrats Sitter o funderar på häftet till festen. Ska ha lite info om alla, inte de lättaste på en del.. Va ska ni ha i era häften mera?

  • blivan­defrun
    Äldre 3 Oct 11:36

    nu har jag pratat med prästen han vill ha vigselsamtal före vi bokar ngt, eftersom det låg "rätt" långt fram i framtiden så kände han att det inte gjorde ngt så han ska komma på besök hemma hos oss(känner honom). Ska bli spännande, får se vad han säger

    Monken: Jag förstår precis vad du menar, jag gjorde en undercut (rakade av allt håret i nacken) i påskas, blev så varm och svettig och det skulle hjälpa fick jag höra Men nu när det håller på att växa ut kan jag inte göra ngt med håret, får ha det nersläpt hela tiden.. Lite tråkigt..

  • Monken
    Äldre 3 Oct 12:01

    Jag visste ju innan att det skulle bli såhär, att det skulle vara dagar då jag bara vill klippa av allt igen, men nu har jag kikat på hårnålar med pärlor och så känns det genast lite lättare.

    Kyrkhäfte ja... det kanska man ska ha. Har inte alls tänkt på det. Till middagen har vi inte tänkt att ha ett häfte var till varje gäst. De får dela lite sinsemellan.

  • Blivan­deFruJ­ohanss­on
    Äldre 3 Oct 12:36

    De blir ju inte så många vi behöver göra, så alla får ett var.. Skulle lämnat in de till ett tryckeri, men kanske ska ge mej på att försöka

  • Monken
    Äldre 3 Oct 14:48

    Vi har det så bra att "svärfar" jobbar med att trycka saker och ting, så det blir ju inte så dyrt. Vi tänkte ändå ha ganska några häften till middagen, men egentligen bara menyn i. Möjligen en beskrivning av gästerna, men inga sånger eller så.

  • Blivan­deFruJ­ohanss­on
    Äldre 3 Oct 16:23

    Tänkte kanske ha me menyn i, annars ha lappar i/brevid maten så man ser va det är.. Vilket är bäst tror ni? Menyn i häftet eller brevid maten? Eller båda??

  • Lilla Puh78
    Äldre 3 Oct 17:48

    Imorgon ska vi iväg och titta på två lokaler. Ska bli jättekul. Jag har varit i dem förr, men det är drygt 10 år sen.
    Det känns som om ni har kommit så långt. Jag har tittat på ett par Nixa-klänningar, men har inte hittat ngn affär här i Sthlm som säljer just de modellerna. Är nog iaf ute efter axelbandslös klänning. Men ska gå iväg ngn dag och prova och se vilken modell det blir. Kanske blir ngt helt annat än vad jag tänkt mig.
    Färgtema funderar jag oxå på. Det är ju försommar, så tänkte limegrönt, vitt och ... vet inte riktigt. Gult eller aprikos. Ska iväg och titta lite på band/tyger och se hur det ser ut ihop.
    Hur gör ni med brudtärna/bestman? Jag vet inte hur jag ska ha det. Om vi ska ha. M2b vet vem han vill ha som bestman, jag är lite osäker och känner samtidigt att jag inte riktigt vet vad tärnan ska göra. Eller jo, hon ska ju hjälpa till inför bröllop och lite sånt, men hon jag helst vill ha har så dåligt med tid med 2 barn och så. Kluven...

Svar på tråden Juni 2008