• Chelli­o
    Äldre 15 Jul 18:52
    17903 visningar
    187 svar
    187
    17903

    Juni 2008

    Såg att den andra tråden var stängd och hittade ingen ny så jag startar en
    Skulle vara kul att följas åt nu när man har 1000 olika planer och förslag i huvudet

  • Svar på tråden Juni 2008
  • Cira
    Äldre 29 Sep 13:31

    Vi gifter oss 14 juni och tänkte nog ha o.s.a. 1 maj. Är det för sent?

  • Monken
    Äldre 29 Sep 13:59

    Nej, det låter väl aldeles lagom! Vi kommer nog också att ha osa där i krokarna. Vi vill ha ca 1½ månad på oss att fundera på bordsplacering.

  • Lilla Puh78
    Äldre 29 Sep 19:29

    Nu har vi bokat datum oxå (kan av olika skäl inte avsölja det här då det finns personer som inte får veta när det är). Tänkte haka på den här tråden, då det iaf blir i juni nästa år. Kul att se hur långt folk kommit och hur ni planerar. Vi har hittills bara prel. bokat kyrka och ska åka och titta på 2 olika lokaler i veckan. Sen har vi skrivit gästlista, men den kan eventuellt ändras lite innan det är dags att skicka inbjudningar. Färgtema har jag funderat på oxå, men har inte helt bestämt än.

  • Monken
    Äldre 29 Sep 19:54

    Va kul! Välkommen hit Lilla Puh78!!

  • Neo200­6
    Äldre 29 Sep 20:46

    Nu har jag hittat mina drömklänningar. Jag skulle gärna vilja ha två, en i kyrkan och en på festen. Antar att budgeten kommer att sparka bakut men drömma kan man ju. Vad tycker ni om mina favoriter?
    www.bonnybridaluk.co.uk/416.htm
    www.morilee.com/DressDetail.aspx&D=2103&P=1
    Bonny i kykan och Mori Lee(utan släp) på festen.

  • Monken
    Äldre 29 Sep 21:01

    Båda klänningarna är ju jättefina ju!! Jag har läst att det är flera som tänker ha ombyten. Jag kommer bara att ha min brudklänning precis så mycket jag bara kan den dagen, sen dagen efter när vi checkar ut från hotellrummet skulle jag vilja ha en liten ny klänning och så skulle jag vilja att vi går ut och äter middag tillsammans som man och hustru för första gången. Mmmmmmmmysigt!!!!

  • Neo200­6
    Äldre 29 Sep 21:18

    Anledningen till att jag vill ha två är att jag tycker det är jättefint med axelbandslöst och släp, men inget av det är särskilt praktiskt på festen så då vill jag ha en partyklänning. För att ha råd med två klänningar måste jag nog köpa Kina-klänningar, men det vet jag inte om jag vågar. Så jag får nog nöja mig med en. Jag ska nog ha en lite enklare vit klänning dagen innan (midsommarafton) och en krans med vita blommor.

    Själv har jag ingen aning om vad som kommer att hända närmast efter bröllopet. Den delen står min sambo för.

  • Monken
    Äldre 30 Sep 10:35

    Å, vad kul!! Överraskningar är alltid spännande

    Har du funderat på om du ska ha slöja eller inte?

  • Neo200­6
    Äldre 30 Sep 13:05

    Jag tror inte att jag vill ha slöja men jag har inte riktigt bestämt mig. Du då?

  • Monken
    Äldre 30 Sep 13:57

    Nej, jag vet inte heller, min frisör har stora planer för mitt hår. Jag har alltid haft kort hår, men nu sparar jag ut för att kunna ha lite uppsatt hår. Fast om man då har slöja syns ju inte håruppsättningen. Å andra sidan kan man ha håruppsättningar andra gånger i livet, men slöja bara en gång... Klurigt detta...

Svar på tråden Juni 2008