• Chellio

    Juni 2008

    Såg att den andra tråden var stängd och hittade ingen ny så jag startar en
    Skulle vara kul att följas åt nu när man har 1000 olika planer och förslag i huvudet

  • Svar på tråden Juni 2008
  • blivandefrun
    BlivandeFruJohansson skrev 2007-09-26 18:35:12 följande:
    Blivandefrun:SKa ni göra maten själv eller catering? Vi ska ha catering och man brukar kunna svara typ 3 veckor innan det är dags..
    vi ska ha catering, men ska inte bestämma vilken mat det blir förrän vi vet vilka som kommer och hur många vi blir blir vi en mindre skara så har vi råd med lite lyxigare mat och blir vi fler så får vi ha lite billigare mat
  • BlivandeFruJohansson

    ok. Om ni tar buffé blir de ju lite billigare än 2 eller 3- rätters.. Hur många har ni bjudit då? Vi blir max 40pers.
    Dom nära & kära!

  • blivandefrun
    BlivandeFruJohansson skrev 2007-09-26 20:46:33 följande:
    ok. Om ni tar buffé blir de ju lite billigare än 2 eller 3- rätters.. Hur många har ni bjudit då? Vi blir max 40pers. Dom nära & kära!
    jo vi tänkte också det.. vi har inte skickat ut några inbjudningar än, vill först hitta en lokal att vara i, så får se efter det hur många vi blir, men absolut de nära o kära
  • Monken

    Vi gifter ju oss 7 juni och kommer nog att ha OSA datum i mitten/slutet av april.

  • Monken

    Menade ju apropå det här inlägget förståss


    BlivandeFruJohansson skrev 2007-09-26 13:25:37 följande:
    Vill me skicka ut våra inbjudningar till alla hjärtansdag! Våra hålls på med. Men vill gärna skicka dom nuNär har ni tänkt ha OSA datumet? Vi gifter oss ju 28 juni, kan man ha de i mitten på maj leer ännu tidigare??
  • Neo2006

    Oj, vad ni kommit långt i er planering. Vi gifter oss den 21 juni (midsommardagen). Det blir ett tredagars, med fest på fredagen, bröllop på lördagen och brunch på söndagen. Ännu är inget bokat eller planerat mer än kyrka och lokal.

    Vi har inte tänkt skicka inbjudan förrän i mars. Däremot ska vi trycka NN (hjärta) NN 21 juni 2008 + adressen till vår bröllopssida på baksidan av julkortet som vi skickar i år. Eftersom vi gifter oss en helg som folk vanligen brukar boka upp så vill vi att gästerna ska veta tidigt.

  • blivandefrun

    Ååh jag är helt i extas!! Hittade min brudklänning idag!! Såååå fin Var på rea dessutom så den kostade 2000 kr!! Helt makalöst! Valde mellan den och en med släp och tyckte att det var mer praktiskt utan släp så jag tog den. Dessutom satt den heeelt perfekt, vilken midja man fick!! Har en bild på den men den ger inte rättvisa men ja, kolla mina bilder

    imorgon MÅSTE jag boka kyrkan och lokalen, blev en stressig dag så hann inte

    1 dag närmare nu

  • BlivandeFruJohansson

    Ja har redan min klänning från mamma o mormor Så en kostnad mindre! Ska ni ha tiara eller nått annar i håret? Hade tänkt att ha de, men nu vet ja inte.. Får se.
    Jättefin klänning!!! Ska boka all mat & alt från cateringen på måndag så i helgen blir de att prata bröllop

    Trevlig helg alla!! Kram på er!

  • Cira

    Tenta på måndag så den här veckan har jag inte ens hunnit tänka ordet bröllop. Hoppas att vi ska hinna lite senare.

  • Monken

    Jättefin klänning!! Visst känns det fantastiskt när man hittar just Den klänningen, den som bara känns rätt!


    blivandefrun skrev 2007-09-27 18:58:31 följande:
    Ååh jag är helt i extas!! Hittade min brudklänning idag!! Såååå fin Var på rea dessutom så den kostade 2000 kr!! Helt makalöst! Valde mellan den och en med släp och tyckte att det var mer praktiskt utan släp så jag tog den. Dessutom satt den heeelt perfekt, vilken midja man fick!! Har en bild på den men den ger inte rättvisa men ja, kolla mina bilder imorgon MÅSTE jag boka kyrkan och lokalen, blev en stressig dag så hann inte 1 dag närmare nu
Svar på tråden Juni 2008