• brud_a­ug08
    Äldre 18 Jul 19:43
    32771 visningar
    168 svar
    168
    32771

    Nutrilett i 2 veckor-pepptråd, vill du hänga på?

    Här inne verkar ni vara hemma på det här med Nutrilett, vill prova!! Berätta allt jag behöver veta, pris, vart köper man? m.m.? Hoppas på att kunna gå ner några kg iaf..

  • brud_a­ug08
    Äldre 19 Jul 17:06
    #0

    Jodie: Jättetack för svaret! Ska nog prova det här tror jag. Har provat att gå ner i vikt på ALLA sätt som finns nu...det här är sista alternativet..
    Men jag tror att priset var billigare på en sida på internet där man kunde beställa? Fast då kostar iofs frakten och så..så det jämnar nog ut sig!

  • brud_a­ug08
    Äldre 19 Jul 17:45
    #0

    Jag är en vattenoman (eller vad skjutton man ska kalla det! ..) så det ska nog inte blir några problem att dricka vatten iaf, det värsta lär väl vara att man blir hungrig..

  • brud_a­ug08
    Äldre 21 Jul 10:23
    #0

    Ja jag har bestämt mig för att börja med nutrilett nästa söndag. Det är så att jag bor i Jämtland och just nu är det storsjöyran, med andra ord god mat, öltält med kompisarna m.m. så det är ingen mening än. Men sedan går jag ut stenhårt!! Tanken är ju bröllop i augusti nästa år, så jag SKA kämpa mig ner ca 10 kg tills dess!

  • brud_a­ug08
    Äldre 29 Jul 15:29
    #0

    Nu har jag inhandlat Nutrilett, börjar imorrn! Hoppas det funkar nudå, och att jag kan skärpa mig och faktiskt genomföra det här! Men det känns som det, jag är jättetaggad och se om det blir något resultat!
    Iaf så köpte jag en förpackning på 25 st på COOP och den kostade 195 kr. (choklad). Jag diskuterade ju priset med någon här...
    Önska mig lycka till!

  • brud_a­ug08
    Äldre 3 Aug 16:20
    #0

    Halloj! Nu är jag inne på min 5:e dag och jag tycker det fungerar riktigt bra!! Stolt över mig själv när jag kan gå FÖRBI godishyllan i affären och inte känna något sug!

  • brud_a­ug08
    Äldre 4 Aug 17:30
    #0

    Åh jag har varit så duktig HELA veckan men idag har jag fuskat... en naturlig anledning egentligen...blev vittne till när en kompis kraschade rejält med mc och jag vet inte än hur det är med honom...blev så jäkla illamående och skakis så jag var bara tvungen att få i mig något fort... får ta nya tag imorrn..

  • brud_a­ug08
    Äldre 5 Aug 17:50
    #0

    Brudkalasen: Jag kände mig också lite småyr de första dagarna men då tog jag en bit gurka eller något så gick det över. Osså är det ju verkligen verkligen viktigt med vattnet.

Svar på tråden Nutrilett i 2 veckor-pepptråd, vill du hänga på?