• Pink Lady
    Äldre 8 Dec 20:56
    2615 visningar
    33 svar
    33
    2615

    Hur viktigt är utseende vid jobb?

    Hej!

    Tänkte bara fråga vad ni tycker.

    Är det viktigt att bemötas av en attraktiv receptionist eller någon som jobbar på t.ex. H&M? Känns det bättre? Får det företaget ett bättre anseende om de har vackra människor som jobbar hos sig?

    Hur utseendesfixerade är ni?

  • Svar på tråden Hur viktigt är utseende vid jobb?
  • Pink Lady
    Äldre 10 Dec 14:56
    #0

    Anledningen till att jag frågar är att företaget jag jobbar på är i behov av en receptionist och personen vi nu intervjuat är superbra på alla sätt och vis, men är (usch tycker inte om att säga så) är rätt så rund. Hon är verkligen jättesöt, men jag vet att det kan bli svårt att övertyga vissa om henne just för att hon är mullig version större.

    Jag är beredd att kämpa just för att hon är så bra på alla sätt och tycker inte att utseendet ska sätta käppar i hjulet. Men då några jag argumenterat med menar att ansiktet utåt (som hon då blir) ska se ut på ett visst sätt blir det svårt. *usch dilemma*

  • Pink Lady
    Äldre 10 Dec 14:56
    #0

    ska inte vara smajlgubbe mitt i allt, det var en slutparantes.

  • Pink Lady
    Äldre 11 Dec 07:17
    #0

    NÄ vi säljer inga träningsprodukter eller bantningspreparat... inget av det vi säljer kan förknippas med vikt så jag tycker inte det är ett argument mot personen jag vill att vi anställer.

    Vi ska ha morgonmöte idag och då ska det diskuteras huruvida vi går vidare med den här tjejen eller inte. Jag kan lova er att jag kommer kämpa för henne kompetens och inte låta henne bli diskriminerad av föråldrade fördomar. Blev själv riktigt arg när jag hörde att några tyckte hon var "för knubbig". Vi får se vad mötet leder till...

  • Pink Lady
    Äldre 11 Dec 21:25
    #0

    Mötet blev inställt idag...blir ett nytt försök imorgon. Svårt att samla alla "viktiga gubbar" i samma rum...

  • Pink Lady
    Äldre 12 Dec 21:13
    #0

    Mia.Maria

    Jag vet inte hur jag ska förklara vad jag menar med "mullig version större".

    Om vi säger Hannah som varit programledare på bl.a tv3 tillsammans med Gry, hon är mer än mullig version större skulle jag vilja säga...äh fan de e svårt att förklara vad jag menar. Jag menar en person som kanske har mer än 10kg övervikt men inte är klassad "fet".

Svar på tråden Hur viktigt är utseende vid jobb?