• Tjej87
    Äldre 8 Dec 19:28
    61308 visningar
    33 svar
    33
    61308

    Geisha kulor, knipkulor

    Funderar lite på att testa det, så jag sökte lite på internet och insåg att det faktist inte är samma sak!
    Men jag förstår inte helt skillnaden...
    Någon som har testat nåt av dem?
    Vilka är bäst, och funkar de verkligen?
    Alltså har sexet blivit bättre?

    Jag har ju inte fött barn eller så, men tänkte att det kan väl va bra att träna musklerna lite.

  • Svar på tråden Geisha kulor, knipkulor
  • Café au Lait
    Äldre 8 Dec 20:57
    #0

    Geicha kulor är tyngre och har ingen "tråd" som håller ihop dem....

  • pickol­ina
    Äldre 8 Dec 21:45
    #0

    Knipkulor anv man man mest för att träna upp musklerna, men man kan ju självklart även anv dem som "leksaker"... De är större och sitter ihop med en tråd. Oftast silikonbeklädda.

    Geisha kulor eller Ben-Wa kulor som de oxå kallas är mindre, tyngre och ofta guldbeklädda. De är mest till för stimulering, tex när man har sex. Men man kan även gå omkring med dem när man vill.. Men de är mer till för njutning än att träna upp muskulaturen.

    Så, det ena ersätter inte det andra då de inte alls är jämförbara.

  • pickol­ina
    Äldre 8 Dec 22:33
    #0

    Köp både smartballs (knipkulor) och geisha/ben-wa... ;) De är ju inte dyra direkt... Vill du veta mer så googla...

    Men som sagt, smartballs är framförallt för träning men kan oxå anv för div lekar.. Och geisha/ben-wa är framförallt för att stimulera både kvinnan och mannen under s*mlag... :)

  • pickol­ina
    Äldre 8 Dec 23:04
    #0

    Fast å andra sidan så kallas alla "geishakulor" ibland.. *s* Strunt samma. Det finns i alla fall massor av olika varianter. Stora men snöre, små med snöre, små utan snöre, olika former osv... Det finns även olika övnings-cd´s osv osv att köpa... Men de knipkulor som apoteket säljer så får man tydligen med instruktioner/övningar. Har jag läst i alla fall...

    Jag har både små utan snöre och större med snöre men aldrig riktigt fått 100% grepp om hur de ska anv då det står så olika och folk säger så olika... Jag vet inte om jag tycker att de gör någon nytta i alla fall. Kanske... Jag har inte anv dem regelbundet, dels för att jag inte behöver och dels för att jag inte riktigt vet hur de ska anv och om de verkligen gör nytta. En del säger att det räcker med att bara ha dem inne andra säger att det inte gör det. Vad som stämmer vet jag inte...

    Nu ska jag sluta svamla och lämna datorn ett tag... *skratt*

  • Buslin­na
    Äldre 8 Dec 23:08
    #0

    Nyfiken som alltid ... :)
    Med nytta i det här fallet, menar du i muskelträningssyfte eller njutning? Gör de någon nytta i det sistnämnda syftet? :)

  • pickol­ina
    Äldre 8 Dec 23:45
    #0

    Märktes att jag blev mer och mer osäker va.. :D
    Grejen är att jag sökt info om detta ämne själv tidigare. Jag blev bara mer och mer förvirrad ju mer jag sökte. Till slut fick jag väl en uppfattning som jag tyckte stämde.. Men nu började jag återigen söka på ämnet och blev förvirrad igen... *asg*

    Tja men det var inte alls vad du frågade... :D
    Gällande njutning så kan jag faktiskt inte svara ordentligt. Jag har anv dem en del själv och de ger ingen sensationell känsla men lite känns dem..och jag kan tänka mig att vissa gillar känslan och andra tycker att den inte alls är märkvärdig. Jag tycker faktiskt att bara vetskapen att man har dem är lite eggande. Tex om man knatar runt med dem, som en sexig liten hemlighet liksom... *fniss* Gällande att anv dem när man har sex, bra fråga, det vill jag oxå veta!.. *asg* Jag lyckades glömma att jag hade dem (vilket är skumt eftersom vi ofta anv olika leksaker) så jag har aldrig testat. Det står på min "att göra lista!".. :D

  • pickol­ina
    Äldre 8 Dec 23:48
    #0

    Gällande muskelträning så vet jag inte heller.. Eftersom jag dels inte riktigt vet hur det är tänkt att man ska träna med dem och dels inte anv dem tillräckligt regelbundet för att veta om de gör någon skillnad.. :)

    Som leksaker är de väl lite skoj.. Inte jätte sensationellt som sagt. Men, har inte utforskat dem fullt heller än, som jag skrev tidigare... *hihi*

  • Malin2­2
    Äldre 9 Dec 20:26
    #0

    Knipkulor tränar upp bäckenbottenmusklerna vilket motverkar inkontinens och gör att slidmusklerna återfår sin spänst efter t.ex. en förlossning. Man jobbar med samma muskler som vid knipövningar men kulorna gör det lättare att "hitta" muskelrna och använda dom.
    Personligen tycker jag att knipkulor är stora och otäcka och kan inte för mitt liv förstå hur någon skulle kunna få ut njutning av dom *rys*.

    Geishakulor däremot är väldigt små och tunga, ställer du dig upp med dom innuti finns det inte en chans att du kan hålla kvar dom. De ska fungera som små massagekulor inne i slidan och höja njutningen för både kvinnan och mannen.

  • pickol­ina
    Äldre 9 Dec 20:43
    #0

    Malin22
    Skojaru??? Jag kan gympa med mina geishakulor inne utan att tappa dem! *asg* Så visst finns det en chans att hålla kvar dem inne... ;)

  • pickol­ina
    Äldre 9 Dec 20:45
    #0

    Malin22
    För övrigt så är det så jag uppfattat det oxå..som jag skrev tidigare, men om man söker info på nätet så säger den annorlunda... Ytterst förvirrande!.. :)

Svar på tråden Geisha kulor, knipkulor