• Caroli­ne693
    Äldre 15 Jul 19:30
    244039 visningar
    289 svar
    289
    244039

    Svampinfektion The NEVER ending story!!!

    Med en lång erfarenhet av svampinfektioner, så kan jag åtmisntone tipsa om lite som kan hjälpa (ibland även för långa tider.) Hade perioder som avslöste en svampinfektion med en annan och inget verkade hjälpa. Nu har jag igen gått med upprepande svampinfektioner i snart 2 månaders tid. Gjorde misstaget i att inte köpa det som hjälper utan provade på att köpa fluconazol (oral tablett) och sedan någon ny sort som skulle upprätthålla slidans normala ph-balans och dyl. Nåja de gav mig nog en någorlunda lugn semester, men klådan fanns där hela tiden, så fick trygga mig till canestens salva, för att lindra den obarmhärtiga klådan som gör att man skrapar sönder hela underlivet (vilket definitivt inte hjälper då man försöker bli av med infektionen...) Nåja, köpte mig en ny tablett och effekten höll en dag och så var vi där igen...(Ja och emellan lyckades jag ju få en sväng av urinvägsinfektion dessutom...)

    Nåja... gav upp med läkemedeln och återgick till det som har hjälpt mig allra bäst och som faktiskt ger resultat. Vårt apotek tar in ett naturligare läkemedel som heter Multi-Gyn actigel. Helt super! Rekommenderar. Återställer balansen och dessutom förebygger framtida svampinfektioner. Dessutom använder vi alltid glidmedlet Woman sensitive Lubricant tillverkat av Swede. Underhåller även det en syrlig flora i underlivet. 
     
     Hoppas att något av dessa kan ge hjälp! Vet EXAKT vilket H********E som man går igenom vid OFTA återkommande svampinfektioner!

Svar på tråden Svampinfektion The NEVER ending story!!!