• Chanel
    Äldre 11 Aug 18:52
    4240 visningar
    11 svar
    11
    4240

    Psoriasis i ansiktet

    Jag har efter en halsinfektion fått psoriasis. Från början fick jag utslag över hela kroppen i princip, men dom har försvunnit. Nu får jag bara utslag i ansiktet då och då. Har märkt att jag får dom när jag är trött el stressad.
    Finns det ngn riktigt bra kräm eller liknande som fungerar lugnande mot psoriasis i ansiktet??? har ngn något tips? tacksam för tips :)

  • Svar på tråden Psoriasis i ansiktet
  • Chanel
    Äldre 16 Aug 19:28
    #0

    tack för tipset! kan ju vara värt att prova..:) Är så jobbigt när man får dom där utslagen...det syns ju så väl när det är i ansiktet..

  • Chanel
    Äldre 16 Aug 19:30
    #0

    --->iza-isadora

    Utslagen blir liksom som röda, torra fläckar..ibland kliar dom, men oftast inte..Och jag brukar ha dom precis vid ögonbrynen och bredvid näsan..är sååå jobbiga..Att sola brukar hjälpa mig lite..

  • Chanel
    Äldre 16 Aug 19:39
    #0

    aha,,ja, "vanlig" psoriasis brukar ju vara så som du beskriver. Men jag har en annan slag psoriasis. fick den efter en halsinfektion, och då får man utslag över exakt hela kroppen, ser hemskt ut,sen fick jag kortisonbehandling och då försvann allt utom de i ansiktet :( Har du ngn i släkten som har psoriasis??? det
    är ju ärftligt.

  • Chanel
    Äldre 17 Aug 09:50
    #0

    Har också elocon,och den är ju väldigt effektiv om man säger så... men det är ju en kortisonkräm/salva. Jag skulle vilja prova nått annat..kortison är ju rätt starkt för huden..så om det finns ngr alternativ skulle det var bra. Det där bivaxet från marykay ? hur fungerar det??? var köper man det???

Svar på tråden Psoriasis i ansiktet