• prettyghost

    solnadals värdshus

    Hej!
    Vill bara varna alla för Solnadals
    Värdshus. Vi hade vår fest där och det blev inte vi hade tänkt oss, både stulna grejor och fel mat.
    Men det hela börjar redan när vi kommer dit, och ser att hela trädgården är en byggarbetsplats, utan att ha förvarnat oss, så i trädgården kunde vi inte vara.

    Trots flera genomgångar fick vi inte den mat vi hade beställt. Maten var i och för sig god, men ingen av de tre rätterna stämde helt med det vi beställt.

    Dessutom fick vi vår I-pod stulen, trots att både ägare och personal vid flera tillfällen lovat och försäkrat att de skulle ta hand om allt tills måndagen. Tur att vi tog med presenterna hem!
    Efteråt har vi fått ett hemskt bemötande, där de först inte ville hjälpa oss alls, men till slut gav med sig och erbjöd att ge oss 300 kr i ersättning för i-poden som kostat 3000 kr. Känns inte kul när man har lagt 30.000 kr till deras företag.
    Önskar att vi valt ett annat ställe!
    Johanna

  • Svar på tråden solnadals värdshus
  • Örebroare

    Stackars dej! Fy vad tråkigt, sånt där blir man ju så himla besviken på!

    HOppas dagen i övrigt blev lyckad och att ni hade det kul på festen och så!

  • rebecka

    Hej! Vet att det här är en gammal tråd men jag kände att det fortfarande är läge att varna för Solnadals Värdshus. Det är en fin lokal och så, och vi fick ok pris, men det var verkligen jättesvårt att kommunicera med dem. Varje gång vi mailade var vi tvugna att påminna en eller två gånger innan vi ficka svar, och när de svarade verkade det som de bara hade struntat i att läsa hälften av vad vi skrev.

    Vi hade bett om att få en buffé med ostbricka till efterrätt, och de svarade att det inte var några problem. Sedan dagen innan bröllopet fick vi reda på att ostbrickan de hade fixat inte alls var till efterrätt, utan till maten. Och vi hade ju tänkt ha ostbrickan istället för tårta, så då satt vi plötsligt där utan efterrätt alls. Väldigt kul...

    Så jag kan bara rekommendera Solnadals om man inte bryr sig så mycket om hur bröllopsfesten blir, eller om man är beredd att tjata jättemycket och verkligen se till att dubbelkolla allting, för det går inte att lita på dem.

Svar på tråden solnadals värdshus