• Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 28 Sep 11:20
    23765 visningar
    43 svar
    43
    23765

    Hjälp, jag har jättebröst!

    Det är så här att jag hatar mina bröst, de är hemska! Jag är en normalstor tjej med 38/40 i klädstorlek. Problemet är att jag har jättebröst. Jag har storlek 75 G!! Jag är för liten för att ha så stora, de passar inte på min kropp. Kläder är svåra att hitta eftersom det ser för jäkligt ut. Ska de passa över bysten så måste jag ta flera storlekar större och då ser de ju ut som tält. Jag blir vansinnig på det här och dessutom ledsen. Folk glor ju. Både killar och tjejer.. i gymnasiet så hade lärare svårt att se mig i ögonen, kvinnliga lärare och allt stirrande gör mig illa till mods. Desutom får jag avsmak för dem själv. Jag tycker inte om att ta på dem och jag ogillar när min kille vill mysa med dem.. det är så privat att det blir ett problem. Nu är jag till och med gravid så de är ju ännu större nu och det vrider om i magen när jag tänker på att jag ska amma om ca 6 veckor när barnet kommer. Jag kan inte.. brösten är mina och jag vill gömma dem. Tanken på att folk ska hålla på och glo och lägga sig i får mig att må illa. Att hitta bh är nästan döfött.. den närmaste staden är umeå och där finns en butik med underkläder i alla möjliga storlekar överallt annars så finns det inte att på tag på min storlek. Jag får lägga ut 400-600 på en bh medan en tjej med en vanlig storlek kan få lägga ut under hudralappen. Det är så att man blir deprimerad... Nu när jag är gravid så finns det inte ens en bh som passar så jag fick lov att ta den som satt minst dåligt och strunta i att det blir märken och är obekvämt. Jag har ofta ryggbesvär och det gör ont i axlarna av bh bandet... jag är så less!
    Jag kan förstå varför vissa tjejer vill operera sig och få större bröst. Det är upp till var och en hur man vill göra. Jag vill göra en bröst förminskning. Jag tror jag skulle må så mycket bättre då och kunna klä mig som jag vill och slippa allas blickar. Slippa värken i ryggen och även få en bättre hållning. Men törs jag? Jag har aldrig opererat mig förr.. och det är ju det där att tänk om det blir misslyckat. Jag hoppas dessutom att jag kan få operationen betald eftersom jag har problem av brösten och det handlar ju inte om rent kosmetiskt. Men som sagt jag vet inte om jag vågar...

  • Svar på tråden Hjälp, jag har jättebröst!
  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 28 Sep 15:15
    #0

    Jag har en kompis som har gjort en förminskning... idag kan man inte ens se ärren längre och detta gjorde hon för 13 år sedan. Hon har även ammat sin som utan några som helst problem... Det värsta med hela prylen (säger hon) var när de tog stygnen...
    Jag tror att går du igenom en sådan operation så undrar du varför du inte har gjort den tidigare
    Kompisen kan idag känna glädje över sina C-kupor och klär sig stolt så att hon tom framhäver sina bröst - de är ju "normala" nu... istället för att försöka "klä bort" dem och försöka göra dem mindre genom sättet att klä sig på...

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 28 Sep 20:32
    #0

    Var inte så lessen över att du köper kvalitetsbehåar för massa pengar! Det gör jag oxå och det lönar sig i längden!
    Hur kul är det att gå på typ H&M (som jag var överlycklig att kunna göra efter efter min förminskning!) bara för att upptäcka att H&Ms behåar höll 10 tvättar iställer för 1000-tals, som mina, dyra, bekväma kvalitetsbehåar gör?! Och jag kommer ALDRIG att ångra min operation!

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 29 Sep 09:26
    #0

    Brösten kan ju faktiskt minska i omfång efter att man har ammat också.
    Jag hoppas att det löser sig för dig!
    *kram*

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 29 Sep 12:59
    #0

    Erika!

    Om du bortser från ryggproblemen och kanske svårigheter att hitta käder så tycker jag att du ska vara stolt över dina bröst! Vad är det som är så hemskt? Varför får du avsmak? Låt folk stirra ordentligt och skit i vad andra tycker....jag lovar att det bara är ren avundsjuka. Om din kille gillar dina bröst så är det väl toppen...eller hur?! Det finns väl inget bättre när ens partner dinn kropp...

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 29 Sep 14:32
    #0

    Thomas, stolt över? Man är stolt över något man åstadkommit/uträttat själv, men stolt över något man inte gjort utan fått utan att be om det? Om man ska vara stolt över att man har stora bröst, ska omvänt kvinnor med små bröst skämmas? Det handlar inte om vad Erikas partner gillar eller inte gillar utan om hur Erika mår av sina stora bröst, något som jag inte tror en man riktigt kan sätta sig in i.

    Erika har uppenbara problem, många tror att det är rena drömmen att ha jättebröst, men det Ä R besvärligt. Har själv 75F och förstår precis vad Erika menar. Jag är i och för sig inte så smal som Erika, har storlek 42-44 så min kropp är mer proportionerlig men det är jobbigt, man kan inte ha vilka kläder som helst och det är svårt att hitta Bh-ar som passar.

    Och det ÄR jobbigt att folk stirrar, att män ser brösten snarare än mig som person så jag förstår att Erika har det jobbigt med detta.

    Erika, om det känns rätt för dig så operera! Det handlar inte om kosmetik eller lyx utan att man ju får ont i ryggen och då borde det ju inte vara något problem att få göra det på landstingets bekostnad.

    Kram och Lycka till hur du än gör.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 29 Sep 14:44
    #0

    Ok, men det var inte det jag menade. Det var inte storleken på brösten. Poängen med mitt inlägg var att vissa saker måste man acceptera och andra saker kan man som sagt åtgärda, tex med en operation. Även om det är jobbigt så får man väl hoppas att ens partner älskar dig oavsett storleken på vissa kroppsdelar. Jag har aldrig påstått att man ska skämmas för något. Min flickvän har riktigt små bröst som hon är jättestolt över och som jag inte skulle vilja byta ut mot något annat
    Vill man ha ett bra förhållande tror inte jag att man ska gå efter brösten...verkar lite sjukt...

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 29 Sep 19:21
    #0

    Thomas,
    jag vet inte om det var så du menade så som jag nu uppfattade ditt sista inlägg men.. att jag funderar på att operera mina bröst har inget med mitt och min killes förhållande att göra. Han älskar mig som jag är med stora eller små bröst. Detta är helt upp till mig, han stöttar mig i vad jag än väljer.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 29 Sep 19:34
    #0

    Go for it!
    Har två vänner som haft liknande problem och de gjorde en bröstförminskning. Båda blev jättenöjda.
    lycka till!

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 29 Sep 19:38
    #0

    Charlottsky: "Det handlar inte om vad Erikas partner gillar eller inte gillar utan om hur Erika mår av sina stora bröst, något som jag inte tror en man riktigt kan sätta sig in i."

    Så det menar du att kvinnor kan? Oavsett om jag har små eller stora bröst så kan jag sätta mig in i Erikas situation? Nu kommer du in i den där attans andan igen som så många av oss ogillar! Sluta med det!

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 29 Sep 19:42
    #0

    Erika - jag hade storlek 70E när jag blev gravid. Efter amning har jag nu 65C. Dina bröst kanske minskar efter att du har ammat klart? Dvs om du orkar amma trots vad du känner för dina bröst.

Svar på tråden Hjälp, jag har jättebröst!