• kajsa
    Äldre 28 Oct 11:43
    23774 visningar
    43 svar
    43
    23774

    Hjälp, jag har jättebröst!

    Jag kan verkligen rekommendera en bröstförminskning. Jag gjorde min för 6 år sedan, och är supernöjd. Mitt liv har verkligen förändrats sedan dess. Jag har bättre självförtroende och trivs med mig själv. Innan kände jag mig äcklig och ful och vägrade vara naken till och med tillsammans med pojkvännen.

    Jag tog kontakt med plastikkirurgen direkt, och han gjorde bedömningen att landstinget skulle betala för min operation. Så fick jag tid för operation ett halvår senare.
    Såhär med facit i hand kan jag säga att det hade varit värt varenda krona även om jag hade betalat operationen själv. Ärren syns om jag inte har kläder på mig, men det är ju inte så ofta. Och det känns som det kvittar.

    Klart att vi ska vara stolta över våra kroppar. Jag håller med om att det är insidan som räknas och så vidare. Men om man verkligen AVSKYR sin framsida så är det inte så lätt att trivas.

    Viktminskning hjälper ibland, men inte på alla. För min del tror jag att p-pillerna hade stor del i del hela. Nu äter jag mini-piller och min c-kupa har blivit b-kupa.

    Ha det bra, och lycka till!

Svar på tråden Hjälp, jag har jättebröst!