• lolabe
    Äldre 27 Jun 05:39
    2190 visningar
    21 svar
    21
    2190

    fantastisk mask!

    Hmmm, alla mina kompisar har Clinique-masken. Tyvärr är den alldeles för stark för min hy (har lite torr hy). Har istället Skin Refining Masque från Dermalogica, som försäljerskan svor vid Den är ok men jag tycker inte att den gör några underverk. Tyvärr är dock även den något för stark för mig. Lermasker (vilket både Dermalogicas och Cliniques är) är helt enkelt lite för mycket för min hy.

    Har Cliniques Pore Minimizer Refining Serum också. Kan inte säga att jag tycker att den gör några större underverk heller. (Antingen är miun hy knepig eller så är jag kräsen... ) Kan inte säga att jag har väldigt förstorade porer (min hudterapeut på akademikliniken tycker att jag har fin hy ) men mindre vill man ju alltid ha Ger en matt, slät yta precis när man applicerat den men tycker inte att det håller hela dagen. Mindre porer vet jag inte heller om jag märker av. För att hålla matt tycker jag ACO:s t-zone är mycket bättre i så fall.

  • lolabe
    Äldre 27 Jun 09:47
    #0

    Hej igen, jo, kör redan det tricket att peela först. Funkar lite bättre då, men som sagt, inga mirakel.

    Jo, är också medveten om att folk får betalt för att hylla olika produkter på forum...så man ska ju inte gå på vad som helst...

Svar på tråden fantastisk mask!