• barba skön
    Äldre 25 Jun 21:35
    2160 visningar
    21 svar
    21
    2160

    fantastisk mask!

    wow!

    Har äntligen hittat en super mask.
    Efter att ha misshandlat min hud hårt på semestern med billig och fet solkräm var min hud helt förstörd. Hade dessutom glömt ta med mig poreminimizern från clinique. Hade pormaskar och "vitmaskar" :) i hela ansiktet, och huden såg sååå trist ut.

    Gick och fick prov på cliniques deep cleansing emergency mask. Lade på den i ca 20 minuter och lade mig i badet. Efteråt var VARJE pormask borta!!!

    Herregud, det är ju helt sjukt. Vilken produkt! Vaknade dessutom dagen efter med väldigt mycket mindre milier eller vad de heter. De hade krympt i storlek till nästan osynlighet, och efter ytterligare en omgång med masken är de nu också borta sånär som på ett par. Huden har en fantastisk lyster. Behöver inte ens smink.

    Jag är helt frälst! Värt vartenda öre.

  • Svar på tråden fantastisk mask!
  • barba skön
    Äldre 25 Jun 21:40
    #0

    den kostar 235 över disk. Men det är billigt alltså :)

    Inget för torrisar dock. Jag gissar, men jag tror den är väldigt uttorkande om man inte har fet hy till att börja med. Jag har blandhy, men rätt fet tzon. Ingen irritation på mig. Använde såklart moisturizer efteråt. Inga problem innan bröllopet tror jag men man vet ju aldrig.

    Lycka till!

    (man blir så glad när nåt funkar!)

  • barba skön
    Äldre 25 Jun 21:47
    #0

    tub. STOR. räcker säkert en evighet

  • barba skön
    Äldre 27 Jun 02:35
    #0

    mia.maria - TACK! glad att du tycker om dem.

    eb10 - vad synd! JAg tycker oftast man ser resultaten dagen efter snarare än direkt efter masken - då man står och fånglor i spegeln efter förändringar :) Men det är ju säkert så att den hjälper olika hud olika. Får testa igen och se vad som händer. Mina porisar är i alla fall fortfarande helt tömda - bara hål kvar där de brukade sitta, så nu öser jag på poreminimizer igen (efter mitt uppehåll)

    Lycka till alla i kampen mot porerna :)

  • barba skön
    Äldre 27 Jun 17:34
    #0

    eb10 - hehe, förstod att nån skulle se det.

    Det var jag som skrev den.

    Till er som är misstänksamma mot recentioner på nätet - var det! Man kan ofta nästan läsa sig till om det är ett företag som lagt ut den. Samma gäller allt som recenceras på nätet - särskilt hotell och sånt.

    Men jag tycker alla som är intresserade av nån produkt ska gå och få ett prov. Jag har själv inte köpt den här masken ännu, bara gick till clinique disken och bad om lite grann i en burk. Perfekt!

    (för att inte låta som en clinique anställd kan jag ju tillägga att deras tre stegs serie verkligen förstörtde min hud när jag använde den!)

    Lollipoppsan - jag använder serumet. Detta är inte en mask utan mer en lotion. Den tar man på före eller efter sin hudkräm. På mig förminskar den drastiskt mina porer - men så är mina också väldigt stora.

    Vilket förövrigt kan vara varför de lättare töms än andras...

Svar på tråden fantastisk mask!