• A.M.
    Äldre 16 May 13:03
    12066 visningar
    12 svar
    12
    12066

    snittar till bubbel

    Våra senaste succéöppningar på middagar:

    Snittar av färdiga crostinis med:
    A: Äggröra avrundad med en skvätt tryffelolja (äggröra på 4 ägg behöver ca 1 msk tryffelolja), samt med en sparrisknopp och några flagor pecorino/parmesanost på

    B: En hophackad (ej mixad) röra på tonfisk i olja, persilja, rödlök, kapris och sardeller (1 burk tonfisk, ett knippe persilja, 2 msk av vardera kapris, lök o sardeller är dimensionerna. Bind ev. ihop med en liten slurk olivolja)

    Supergoda och lite överraskande!

  • A.M.
    Äldre 16 May 13:32
    #0

    Gelé gjord på sauternes-vin är väldigt gott på gås-/ankleversnittar (man kan skära gelén i små kuber som glittrar på ett festligt sätt).

    Rökt lax/rökt renstek ovanpå pepparotsgrädde + rädisa som dekoration är också mumsigt (gärna på mörkt bröd/kavring)

Svar på tråden snittar till bubbel