• pickol­ina
    Äldre 1 May 20:28
    24853 visningar
    22 svar
    22
    24853

    tandblekning hemma

    Terese L.

    Om du använder "riktig" blekning så håller resultatet i flera år!..
    Petronela pratar troligtvis om Opalescence. Det är samma blekning som jag använt mig av de ggr jag blekt. Det är blekning som köps hos tandläkaren, dvs det är nog inte vad ni menar med "hemmablekning". Däremot så sker själva blekningen hemma... *hehe* ;)

  • pickol­ina
    Äldre 2 May 19:41
    #0

    Jag håller inte alls med Prixi. Jag har blekt mina tänder flera ggr, hemma men med skenor + medel fr tandläkaren. Första två gångerna valde jag att bleka på nätterna. Då sov jag med skenorna varje natt i 1-2v. Nu sista gången jag blekte så valde jag att köra dagtid och då sitter man ca 2-4h/dag (1gång om dagen), varje dag i 1-2v.

    Jag varken röker eller dricker kaffe men jag dricker säkert en 10 koppar te om dagen men ändå har jag inte alls behövt bleka dem igen så snart som efter 1år. Låter konstigt tycker jag...

    Ilningar är inte heller något jag lidit av när jag blekt men det beror nog på att mina tänder inte är så känsliga, jag har inga lagade hål osv...

    Det finns även en tandkräm man kan köpa och använda under tiden man bleker, denna ska minska risken för just ilningar osv.

    För att besvara blandlänning så är detta inte vad man vanligen menar med "hemmablekning" utan hamnar i kategorin för "tandläkarblekning". Att man gör själva blekningen hemma har inte riktigt med saken att göra. Priset är ca:2.500-3.000:- första gången, då pga att man gjuter skenorna. Om man sedan vill bleka igen så har man ju redan skenorna och då kostar det några hundralappar.

Svar på tråden tandblekning hemma